Winston Gerschtanowitz: ‘Angela de Jong praat onzin’

Winston Gerschtanowitz doet ook een duit in het zakje in de rel rondom Angela de Jong en Gordon. De SBS 6-ster vindt dat de tv-recensente onzin praat. Dat laat hij weten op Twitter. Gerschtanowitz is net als SBS-collega’s Albert Verlinde en Gordon kritisch over de televisiekenner van het AD. Hij vindt het vervelend dat ze een beeld neerzet alsof SBS-baas John de Mol met een enorme zak geld door Hilversum zou lopen om de ene na de andere ster binnen te halen voor zijn zender.

Het beeld alsof De Mol overal sterren wegkoopt is na het binnenhalen van Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp, Wendy van Dijk, Gordon, Johnny de Mol, Winston Gerschtanowitz zelf, Albert Verlinde, Jan Versteegh en Linda de Mol inderdaad heel raar.

Gerschtanowitz op Twitter: “Beste Angela de Jong, als presentator kies je voor de programma’s die je kan en mag doen. Die mogelijkheden verschillen nou eenmaal per zender en per periode. Uit eigen ervaring weet ik dat er bij John/SBS niet met ‘zakken geld’ gestrooid wordt zoals je doet vermoeden.

Hert leverde Gerschtanowitz een kritische tweet op van ene René. Hij zegt: “Beste Winston Gerschtanowitz, als presentator reageren op Angela de Jong via twitter: tsk, tsk, tsk. Óf reageer rechtstreeks, óf negeer haar. Ze DENKT zelf dat ze belangrijk is en zo gedraagt ze zich ook. Daar sta jij toch boven, hoop ik?

Daarop heeft de presentator zijn tweet verwijderd. “Je hebt eigenlijk helemaal gelijk.

NPO-ster Cornald Maas begrijpt niet waarom al die SBS’ers het ineens op De Jong gemunt hebben. “Nog even en Angela de Jong wordt hoogstpersoonlijk verantwoordelijk gesteld voor de teloorgang van het Brexit-akkoord. Hebben alle talkshows meteen weer ’n onderwerp“, twittert hij.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen