Angela de Jong: ‘Albert Verlinde praat onzin’

Geplaatst op Thu 17 Jan 2019 om 12:30

Angela de Jong vindt het erg zwak van Albert Verlinde dat hij haar beticht van lezersbedrog. Temeer omdat hij zelf met het slot op de mond praat in 6 Inside. Dat heeft ze gezegd door Radio Veronica. Verlinde stelt dat De Jong sinds de commerciële samenwerking van het AD en RTL alleen nog maar positief schrijft over RTL. “Ik heb heel hard gelachen. Het is de derde aanval in vier dagen tijd. Als ze niet kunnen winnen met mij te betichten van leugens of Gordon, dan gooien ze het op die toer.

Het is regelrechte onzin wat Verlinde zegt, aldus De Jong. “Ik zou zeggen: lees de columns over RTL van de afgelopen tijd terug. Het meest mooie vond ik nog dat ik volgens Albert lyrisch was over Twan Huys. Nou, laat me maar zien waar ik dat was.”

Verlinde is ook een beetje gepikeerd omdat De Jong niet aan de slag wilde gaan bij 6 Inside. “Er waren een heel aantal redenen, waaronder mijn geloofwaardigheid. Je ziet ze nu ook worstelen daar. Ze mogen zogenaamd alles zeggen van John de Mol, maar je ziet dat er op sommige momenten met een enorm slot op de mond wordt gepraat of ze hebben het er gewoon helemaal niet over als het de eigen zender betreft en ze proberen hun concurrenten vakkundig uit te schakelen met allemaal valse voorwendselen.”

Naast Verlinde heeft ook SBS-collega Gordon de aanval geopend op De Jong. Ze zouden dinsdag tegenover elkaar zitten in DWDD, maar Gordon krabbelde last minute terug. “Ik had me er wel op voorbereid en dan is het wel een domper als het niet doorgaat, toch? Ik denk dat er misschien iemand boven hem is geweest die heeft gezegd dat het niet zo’n slim idee is om het te gaan doen als je alleen maar wartaal uitslaat.

Waar bestond die voorbereiding uit? “Ik heb even dat interview geluisterd en wat dingen over zijn trouwshow opgezocht om hem daarmee om zijn oren te kunnen slaan. En die 30 columns over Humberto Tan, daar ben ik ook nog steeds naar op zoek. Ik heb er 7 geteld.”

Tot slot liet De Jong zich nog uit over de transfer van Linda de Mol. “Nou, ik denk wel dat John zijn belangrijkste troef heeft uitgedeeld nu. Linda is een grotere klap voor RTL dan alle andere transfers bij elkaar, minus VI, maar jullie zaten niet bij RTL 4. Als zij niet de gedroomde kijkers brengt, verzwakt hij in elk geval zijn tegenstander.”

Foto: KRO-NCRV
42 Reacties op “Angela de Jong: ‘Albert Verlinde praat onzin’”


 1. T

  Die Angela de Jong moet nu echt eens d’r dikke waffel houden. Iedere dag weer in het nieuws met haar verschrikkelijke verschijning en zeer onsympathieke uitstraling. We kennen haar mening nu wel.

 2. Bert

  Gadverdamme, alweer een bericht van Gansjela de Jong. Genoeg is genoeg hoor. Dit zielig hoopje mens verdient geen aandacht.

 3. Ali

  Ik ben helemaal klaar met Angela de Jong. Ze loopt de boel allemaal maar op te stoken en te geilen op de NPO. Lekker objectief ben je dan.

 4. B

  Angela, doe dit nou niet. Je hebt jezelf al zo enorm verlaagd de afgelopen dagen en je blijft maar dieper zinken.

 5. Gordon

  Moet ik weer een vernietigend stukje over je schrijven Angela? Is dat wat je wil? Dat doe ik zo hoor. Dan maak ik je opnieuw met de grond gelijk.

 6. Donderdag

  Dar heb je boerzoektvrouwluizemoeder AHmarmot ook weer met haar leugens

 7. Koen

  Ik ben het eens met Angela. Schrijf wat je wilt schrijven.

 8. JDJ

  Laten we blij zijn dat iedereen in dit landje (nog steeds) zijn mening kan ventileren op de manier die hij/ zij wil. Echt een heel groot goed. Levert mooie discussies en tv op.

 9. A. de Jong

  Wat een negativiteit opeens over mij. Ik zal het dan wel hebben verdiend als ik dit zo lees.

 10. Feitengever

  Ik vind het wel heel oneerlijk van Angela dat zij slechts met feiten komt. en met een gedegen eigen mening. Dat is wel heel oneerlijk vechten tegen meelijwekkende gefrustreerde mensjes die denken als ik iets roep zal het klootjesvolk wel denken Dat is waar

 11. TB

  Het is tijd om een petitie te starten. Angela van de televisie en radio af.

 12. 🌻 Ingrid 🌻

  Ze mag een menig hebben,maar haal dan de sfeer eraf dat je jezelf belangrijk vindt. Laat je sterallures thuis en oordeel over programma’s.
  Het lijkt nu of ze een tv ster wil worden. Ze is bezig met merk Angela en wil daar veel centjes meeverdienen.
  Ze raakt van haar rol verwijderd.

 13. Gert

  Ik vind het goed dat Angela gelijk reageert op de leugens.Straks gaat iemand het nog geloven ook. Ze weten dondersgoed dat Angela de vinger op de zere plek legt.Gordon belde vanmorgen met Winston.”Zeg jij nou eens wat”.Het zou goed zijn als Linda, met haar intelligentie, eens positief zou reageren en laat merken de columns van Angela te begrijpen. Ook al ligt het gevoelig.Angela schrijft haar mening en een heel groot deel van Nederland denkt net zo. Accepteer dat, kijk naar de kijkcijfers.

 14. L.

  Ik vind Angela echt een toevoeging in het huidige medialandschap. Even die ego’s weer met beide benen op de grond zetten, goed bezig en ga vooral zo door. Zonder wrijving is er ook geen glans.

 15. De Eerlijke

  Ben ik de enige die Angela de Jong best een knappe dame vindt? Ik snap die haat niet zo ze is intelligent ziet er goed uit met mij mag ze wel op date hoor !

 16. anymouse

  @Gert, zeker gisteren niet naar J. de Mol geluisterd bij DWDD. Ook Angela de Jong is niet altijd op de hoogte van en over de juiste feiten, waar ze over schrijft.

 17. Bassie

  Pak ze aan Angela

 18. Peanut

  Al die reacties hier… Wow. Waar die haat vandaan komt mag Joost weten. Je zou bijna roepen dat het ‘t trollenleger van Talpa is. Maar mag hopen dat ze daar toch een iets hoger niveau hebben. Ik vind het overigens logisch dat ze weer te gast is. Want ze wordt aangevallen. Mag ze toch op reageren?

 19. NatteNel

  Jeejjj ons volgevreten dikke klont zegt weer iets, ik wil wel een uurtje gezichtzitten:)

 20. Richard

  Angela de Jong.. Meest negatieve persoon in de Nederlandse media. Albert is een topper en is van de buitencategorie, denk dat Angela een tikkelrje jaloers is. Deze dame is gewoon op zoek naar aandacht.. Eerst was Gordon de pineut, daarna Wendy, en nu Albert . Echt ontzettend triest.

  Ben benieuwd wie de volgende is, Wim Kieft wellicht?

 21. Curryworst

  Haha, de redactie van 6Inside is hier aan het trollen.
  Waarschijnlijk in opdracht van sleetse Albert V.

 22. kees

  Angela is Top!

 23. Smulpaap

  de 1e 5 reacties zijn van een en dezelfde, zie het schrijfstijltje, pas dat dan ten minste aan stumper.

 24. q8

  hup angela,
  [je bent een moordwijf ]

 25. Godefroy France

  Nederlandse, grachtengordel, valse Nichten BNNres verzamelen er is een realistisch denkende Dame die denkt dat de vrijheid van mening ook geld voor de de niet beroemdelinkspoten,,,,, dit moet stoppen !!! we zullen haar betichten van rascisme, fascisme, naziprakrijken en wat dies meer zij,,,,,,,Valse nichten-BNNres – BIJ1 en ditodenkenden we kunnen dit niet langer toestaan, pek en veren of brandstapel, wij staan open voor meerdere varianten!

  BESTE ANGELA, BLIJF DE REALITEIT EN HET VRIJE WOORD VERKONDIGEN TOP !!!

 26. n

  @Smulpaap
  Ik dacht precies het zelfde.
  Volgens mij reageren er hier maar feitelijk 4 personen op dit moment.

  De rest zijn spam.

 27. Conservatief-liberaal

  Zucht, wie kan Angela eens een goede beurt geven? Heeft ze volgens mij hard nodig.

 28. zorro

  Eeaar mijn hart zij durft te zeggen waar het p staat

 29. zorro

  Een vrouw naar mijn hart zij durft ten zeggen waar het op staat.

 30. Gaathemnietworden

  SBS is een beetje bang voor het TALPA/10 effect .
  Angela de Jong schuift slim als ze is alleen aan bij programma’s die er toe doen en neutraal zijn in deze hele sneue kwestie( Jinek ,DWDD)
  Verlinde is al 25 jaar een hypocriet, kan als directeur van Van der Ende / Stage Entertainment ook niet vrijuit spreken dus zit daar helemaal op de verkeerde plek.
  Zet Johan Derksen er neer en je krijgt een programma waar de mensen voor warm lopen , die interesseert het de kloten niet of iemand bij SBS of RTL of VARA werkt die benoemd alles en iedere zonder aan belangen te denken.

 31. Reageerder

  Het lijkt er sterk op dat de eerste vier reacties van dezelfde persoon zijn, een trol van Talpa?
  Angela ga zo door.

 32. Rubicon

  Ze kan alles weerleggen wat die kleuters als verlinde en gordon zeggen. Gezichtsverlies van 6 inside is enorm

 33. Tante Tina

  Angela de Jong is geweldig, heerlijk vilein, love it!

 34. Dirk

  Angela blijft met beide voeten op de grond en onderbouwt alles vakkundig. Dat Gordon wartaal uitslaat,valt geeneens meer op.
  Wel is Gordon een slecht voorbeeld voor velen. Valser en met kortere teentjes als hij, kan niet.

 35. Guttegut

  Ik zou haar kneiterhard doen

 36. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Bij gebrek aan beter maakt Kwalbert z’n eigen nieuws, hij creëert z’n eigen waarheid en als er geen ‘scoops’ (stom woord btw) te melden zijn dan maakt hij die zelf ook nog in één moeite door.
  SBS6 zakt langzaam in elkaar, dat is niet de schuld van Angela.
  Het is moeilijk met kritiek om te gaan, wen er maar aan, Heel Kolland Is Klaar met dit flutzendertje. Zo te zien dan. We zijn een onschuldige voorbijganger. Angela Rules!

 37. liefkleinhertje

  Beste Angela ,als die viespeuken hier bovenaan met stront gaan smeren ben je op de goede weg.
  Sterker nog je hebt de feiten uitsteken weergegeven en dan krijg je de reacties hierboven.
  Deze walgelijke grachtengordel clan moet en zal gelijk krijgen dus wees er op voorbereid dat de 2e wereldoorlog erbij word gehaald ook zal je van racisme beticht worden.
  Deze miserabele lieden zoals Albert Verlinden, Gordon, Paul de Leeuw en Marc-Marie Hijbrechts (allen homo wat een toeval) dienen te vuur en te zwaard bestreden te worden.
  Ook ik heb regelmatig met hun censuur te maken maar ik weiger te zwijgen.

  LANG LEVE ANGELA !!!!!!!!!

 38. Michel

  Wat iedereen ook zegt en schrijft… of Angela of Wendy gelijk heeft maakt mij niet uit… maar vaak wint degene met de meeste poen…en de langste adem…. en in dit geval brengen Wendy en de rest niks bij 6 dan is RTL in ieder geval minder geworden dan het al was

 39. Grover

  HULDE ANGELA, doe zo voort! Er zouden er meer zoals jij moeten zijn!

 40. Lieke van Lexmond Lover

  Angela de jong zal wel stukjes schrijven voor MC

 41. Joop55

  Albert Verlinde is zijn geestelijke onafhankelijkheid kwijt, maar dat is een typische epidemie bij Talpa, overigens ook bij RTL hoor.

 42. Pastoor van Puffelen

  Maar Jezus, praat dit te dikke wezen dan zelf ook geen onzin? Eerst afslanken, dan praten we verder. Kusjes van de prettige Priester. Waarom moet dit wanstaltige wezen trouwens steeds haar vreselijk domme mening verkondigen? Dat kan ik toch zelf veel en veel en veel beter? Zeg nou zelf

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.