Wilfred onthult hoe gesprek met John de Mol ging

Wilfred Genee en zijn collega’s van Veronica Inside hadden maandag vlak voor de live-uitzending een gesprek met de grote baas John de Mol. Ze hebben daar de eerste helft van hun seizoen geanalyseerd. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Genee en zijn collega’s hebben er geen geheim van gemaakt dat ze de nieuwe uitzendduur van twee uur veel te lang vinden en daar is dan ook over gesproken. De Mol kwam met het idee om de radiovariant naar de tv-variant te halen.

Genee vond het een prettig gesprek. “Ja, het was leuk. Het was een goed gesprek. John was er al eerder, maar toen waren wij er nog niet. Hij belde: ‘Waar zijn jullie?’ Ik zei: ‘We zijn er nog niet, maar we komen er zo aan.’ We hadden om half acht afgesproken, maar John was er al om zeven uur.

Wat kwam er tijdens het gesprek aan bod? “We hebben gewoon even geëvalueerd hoe de eerste helft van het seizoen is gegaan en ook over de lengte. Gisterenavond was het makkelijk om twee uur te vullen, dan zit het zomaar vol. Maar op vrijdag, als er doordeweeks niet gevoetbald wordt, is dat wat lastiger. Op een gegeven moment zit je elkaar gewoon aan te kijken en heb je alles besproken.”

De vrijdaguitzending wordt nu gespekt met onderdelen uit de radiovariant. “We gaan nu kijken of we daar een onderwerp kunnen doen. Wat we in dit radioprogramma doen moet een beetje in het tv-programma terugkomen. Ik ben nu nog wat cryptisch.”

Het is de bedoeling dat Genee’s radiosidekicks, Rick Romijn en Niels van Baarlen, ook naar de tv-variant komen. “De bedoeling is dat jullie wat vaker bij ons langskomen.”

De sidekicks hebben laten weten dat ze dat wel zien zitten.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen