Wilfred Genee vond 6 Inside erg leuk om te zien

Wilfred Genee heeft maandagavond met plezier naar 6 Inside gekeken, de nieuwe vooravondshow met Albert Verlinde op SBS 6. Dat heeft hij later op de avond gezegd in Jinek. Het werd Genee gelijk duidelijk dat Verlinde gemist is op televisie. De showkenner lijkt toch wel de beste in wat hij doet. “Ik heb gekeken inderdaad. Ik vind het heel leuk om Albert terug te zien. Ik vind dat Jan Versteegh ook geschikt is om daar te gaan zitten, maar ik vind het vooral leuk om Albert terug te zien.

Het is echt weer het scherpe gevoel van vroeger, aldus Genee. “We zien het oude Boulevard terug met de valse, vileine Albert Verlinde, die we wel een beetje missen bij Boulevard. Ik denk dat dat wel kan gaan werken hoor.”

De naam is sowieso al geweldig, grapt Genee. “Dat hebben ze erg goed bedacht. Het decor ziet er ook geweldig uit; het is hetzelfde decor als wij hebben. Het is fantastisch.”

In de eerste aflevering onthulde Jan Versteegh dat hij opnieuw vader wordt. “Het is wel grappig, want ik zat een paar maanden geleden met Jan en toen vertelde hij me dat zijn vrouw zwanger was. Ik zei: ‘Dat moet je in de eerste uitzending vertellen. Dat is een leuke primeur!’ Dat heeft hij gedaan.

Al met al is het programma volgens hem veelbelovend. “Je ziet wel dat ze nog even moeten wennen aan elkaar, maar je ziet ook het oude gevoel van Boulevard. Dat vind ik echt leuk om te zien.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen