Wendy van Dijk leest Angela de Jong niet meer

Wendy van Dijk trekt zich niet veel aan van de kritiek van Angela de Jong dat ze op haar retour zou zijn. Sterker nog: ze leest al die negatieve verhalen niet eens meer. Dat heeft de tv-ster gezegd op Radio 538. Het station stuurde een verslaggever naar het huis van de zieke Van Dijk met een fruitmandje en ‘en een column waar je je neus in kan snuiten’. “Ik wil mensen bedanken voor de hele lieve, mooie, positieve reacties op de transfer. Verder, geloof het of niet: ik lees gewoon niks.

Van Dijk is flink aan de beurt in de media vanwege haar tv-transfer en persoonlijke problemen. “Ik ben het wel een beetje gewend met tijden en wijlen. Nu is het erg, ja, maar het is ook inderdaad een periode waarin alles een beetje samenvalt. Dat is dan wat het is.

Alle verhalen in de media komen niet meer terecht bij Van Dijk. “Er zijn zo veel meningen. If it bleeds it reads. Ik weet dat er toch altijd weer ophef gezocht wordt en de stukken meestal negatief zijn, anders wordt het niet gelezen, en ik heb er geen zin in, dus ik lees het gewoon niet.

Ze richt zich vooral op haar nieuwe baan bij SBS 6. “Ik verheug me op het hele nieuwe avontuur. Ik kijk gewoon heel erg uit naar de televisieprogramma’s. Ik ga ten eerste Dance Dance Dance presenteren met Jandino en Superkids met Johnny.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen