SBS 6-sterren heten Linda de Mol welkom

De sterren van SBS 6 heten Linda de Mol massaal welkom bij de familiezender. Onder meer Kim-Lian van der Meij en Maik de Boer hebben een videoboodschap voor haar opgenomen. Dat was woensdagavond te zien in 6 Inside. De SBS-sterren verheugen zich op de komst van hun collega met blauw bloed. “Linda, ik vind het ontzettend leuk dat je onze collega wordt en ik kijk enorm uit naar alle gave en mooi programma’s die je gaat maken bij ons, dus veel succes!“, aldus Kim-Lian.

En Maik de Boer: “Ik denk dat John de Mol met het binnenhalen van Linda de Mol niet alleen zijn zus binnenhaalt, maar ook een van de belangrijkste en bekendste tv-persoonlijkheden op dit moment op tv. Naast Johnny en alle andere transfers is dat natuurlijk hartstikke goed voor de groei van Talpa Network.

Renate Gerschtanowitz, die bij Talpa al jarenlang niet verder komt dan Shownieuws, laat weten: “Linda, wat fijn! Nog een Gooise vrouw erbij! Van harte welkom bij SBS. Ik vind het super leuk dat je er bent en ik wens je heel veel plezier.

En Jeroen van der Boom: “Ik ben blij dat het gelukt is. Het zat er misschien al een beetje in, maar de kogel is door de kerk. Welkom!

Gordon: “Linda is het icoon van de Nederlandse televisie. Heel veel succes bij SBS 6.”

En tot slot Wilfred Genee: “Linda, van harte gefeliciteerd, en dat zeg ik ook namens Johan en René. We zijn ongelooflijk blij met jouw komst naar onze club. Zoals je weet ben je natuurlijk van harte welkom als groot liefhebber van ons programma. Kom gerust een keer bij ons aan tafel of aan de bar, maar de kans is groot dat je het erg druk hebt.

Linda de Mol zelf in 6 Inside: “Mijn telefoon stond roodgloeiend met honderden appjes van collega’s en vrienden. Het was een beetje een gekke dag.”

Het is bij mij toch family first. Dat lijkt me logisch. Het zal best pittig worden, want we staan best een stukkie achter op RTL. Het zal best moeilijk zijn, zeker in het begin, maar ik hou wel van een uitdaging. Dat vind ik ook wel weer spannend en leuk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen