‘Wendy behoudt salaris van 600.000 euro per jaar’

Het programmapakket van Wendy van Dijk bij RTL 4 is flink geslonken sinds haar man Erland Galjaard is vertrokken uit de directie, dus haar onderhandelingspositie met haar nieuwe werkgever SBS 6 had sterker kunnen zijn. De Telegraaf verwacht dat haar salaris gelijk is gebleven op 600.000 euro per jaar. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. De Telegraaf heeft dit bedrag gehoord in de wandelgangen. “Volgens insiders verdiende ze bij RTL liefst 600.000 euro per jaar.

Het dagblad vervolgt: “Omdat ze over een aflopend contract beschikte, is het aannemelijk dat ze voor een vergelijkbaar bedrag door De Mol is ingelijfd.”

De Telegraaf wijst erop dat Van Dijk dit mooie topsalaris – omgerekend dus een halve ton per maand – goed kan gebruiken nu ze van Erland Galjaard dreigt te scheiden. “Het is een lichtpuntje voor het veelzijdige talent.

Over het algemeen houden tv-sterren hun salaris angstvallig geheim. Wel is bekend dat Gerard Joling in zijn SBS-jaren 1,5 miljoen euro per jaar pakte en Albert Verlinde in zijn Boulevard-jaren 900.000.

Momenteel verdient Wilfred Genee 700.000 euro per jaar bij Talpa.

Het Telegraaf-artikel Ook Wendy naar stal John de Mol kunt u lezen via Blendle.

Foto: NU.nl

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen