Paay hoort via Utopia hoe haar dochter is misbruikt

Christina Curry heeft weer een originele manier gevonden om de aandacht te trekken. Ze heeft besloten om in het tv-programma Utopia te onthullen dat ze aangerand en misbruikt is. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. Curry is naar Utopia afgereisd om een depressieve kandidate te steunen en in het kader daarvan heeft ze haar onthulling gedaan. Als de krant contact opneemt met haar moeder Patricia Paay, blijkt zij helemaal niets van het misbruik te weten.

Sterker nog: Paay heeft Curry erover gebeld, maar nu weet ze nog niks. “Ik heb haar inmiddels gesproken en zij zegt dat ik morgen maar moet kijken, als dat gesprek in de uitzending zit.”

Paay weet niet wat ze hoort. “Nou, dit is voor mij helemaal nieuw, ik heb daar nooit iets van gemerkt. Ze vertelde mij dat ze naar Utopia ging en dat ze een meisje ging helpen die wat depressieve klachten had.

Heeft ze enig idee waar het over gaat? “Ze schijnt te gaan vertellen over haar tijd in Los Angeles, toen ze nog met Peaches Geldof was. Maar voor de rest zegt dit verhaal me echt niks.

Eén ding is zeker: hun gezamenlijke deelname aan de BN’er-therapieshow In Therapie heeft niet echt geholpen.

Het Telegraaf-artikel Christina Curry: ’Ik ben aangerand en ook misbruikt’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen