Robert Jensen interviewt vanavond Geert Wilders

De tv-optredens van Geert Wilders zijn uiterst zeldzaam, maar het is Robert Jensen gelukt om hem te strikken. De PVV-politicus is vanavond te gast in zijn talkshow op RTL 5. Dat heeft de talkshowhost laten weten. De afgelopen periode is gebleken dat Jensen min of meer het gedachtegoed van Wilders deelt, dus het is een thuiswedstrijd voor de politicus. “Een vijandig publiek hoeft Wilders niet te verwachten bij de bolle, blonde interviewer“, aldus De Telegraaf vandaag.

De krant kijkt er niet zo van op dat het Jensen gelukt is om Wilders te strikken. “Heel verbazingwekkend mag dat niet heten: gastheer Robert Jensen biedt al negen afleveringen lang een tamelijk kritiekloos podium aan mensen die dingen zeggen die ’niet meer gezegd mogen worden’, waaronder ook Wilders.

Zelf laat Jensen op Instagram weten zich erg te verheugen op het interview. “Een uniek gesprek met Geert Wilders. Scherp, inhoudelijk en….grappig!

Wilders laat zich onder meer uit over premier Mark Rutte. “Mark Rutte is een machtspoliticus. Het gaat hem niet om Nederland, het gaat hem om de macht.”

Wat zou Wilders als eerste doen als hij aan de macht komt? “Het eerste wat ik zou doen is de grenzen sluiten.

Jensen met Wilders is om 21.25 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen