Volkskrant mist Beau van Erven Dorens in 6 Inside

De Volkskrant is positief over het nieuwe vooravondprogramma 6 Inside van SBS 6, maar heeft ook kritiekpunten. De krant vindt dat er geen chemie is tussen Albert Verlinde en Jan Versteegh. Dat is te lezen in de kiosk. Tv-recensent Haroon Ali vindt dat Verlinde als vanouds op stoom is en Versteegh niet genoeg tegenwicht biedt. “De vrolijke presentator doet hard zijn best om alle achterklap bij te benen, maar ik mis de tongue-in-cheek van Beau van Erven Dorens bij Boulevard.”

Versteegh fungeert vooral als aangever, aldus Ali. De gesprekken die daaruit voortvloeien vindt hij wel prettig om te volgen. “Het ritme is goed en de gesprekken verlopen wat natuurlijker dan bij Boulevard, waar presentatoren staan opgelijnd achter een desk, aangevuld met wat influencers op de bank om jongeren aan te spreken. Die toeters en bellen ontbreken bij 6 Inside.”

De belofte van grote scoops door Verlinde wordt vooralsnog niet echt waargemaakt, vindt hij. “Waar blijven de scoops?

Na de kijkcijferduikeling op dinsdag, rekende Ali op een scoop in de woensdagshow. “Die was er niet, alleen wat transfernieuws uit de Talpa-stal.”

De Volkskrant-recensie van Haroon Ali kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen