Imago Mattie Valk lijkt nauwelijks te verbeteren

Ruim anderhalf jaar na de slaande ruzie tussen het Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager lijkt het imago van Mattie nauwelijks te verbeteren. De zender kan hem beter lozen. Dat denkt 79 procent van de Mediacourant-lezers, blijkt uit een poll waarop ruim 2.200 keer is gestemd. Wietze dacht begin 2017 samen met Mattie een avontuur aan te gaan bij concurrent Sky, maar zonder overleg tekende Mattie voor zes ton en een Tesla bij bij Qmusic. Critici vinden hem een verrader.

Vlak voordat Mattie op 3 september aan zijn nieuwe ochtendshow met Marieke Elsinga begon, stemden Mediacourant-lezers ook al over hun vertrouwen in de radio-dj. Op de stelling ‘Qmusic kan beter verder zonder Mattie Valk’ reageerde maar liefst 83 procent als volgt: ‘Ja, Mattie Valk blijft last houden van zijn imagoprobleem’.

Nu, vier maanden later, lijkt het imago van Mattie nauwelijks verbeterd te zijn. Op de stelling ‘Mattie Valk komt nooit van zijn imagoprobleem af’ antwoordt maar liefst 79 procent ‘Mattie Valk komt nooit van zijn imagoprobleem af’.

De rest, 21 procent, zegt: ‘Jawel, men vergeet hoe hij Wietze naaide.’

Lees ook:
Volledige mail Wietze aan ‘matennaaier’ Mattie uitgelekt (5 mei 2017)
83 procent lezers denkt dat Q Mattie beter kan lozen (26 augustus 2018)

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen