Twan Huys nog steeds te zien met RTL Late Night

Twan Huys is nog steeds te zien op televisie met zijn talkshow RTL Late Night met Twan Huys. Hij had dinsdagavond gewoon weer een uitzending. Dat was om half elf te zien op RTL 4. Huys was tot eind vorig jaar veelvuldig in het nieuws vanwege zijn enorm lage kijkcijfers, maar sindsdien horen we vrij weinig meer van hem. Het blijkt dat het programma nog wel gewoon op de buis is, maar dat in navolging van de kijkers ook de mediawatchers het programma niet meer volgen.

Aangezien de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys structureel laag blijven zijn de scores van Huys niet echt meer nieuwswaardig. Het leidt ertoe dat de presentator niet langer onder het vergrootglas van de media ligt.

Niet alleen de kijkcijfers, maar ook de inhoud van RTL Late Night wordt nauwelijks besproken en dat is natuurlijk een tikkie ernstiger. Na het Jenny Douwes-debacle durft Huys alleen nog maar Lex Uiting uit te nodigen en dat levert geen spraakmakende televisie op.

De algemeen gedeelde verwachting is toch wel dat het na één seizoen ophoudt voor Huys. Sterker nog: het zou goed kunnen dat RTL nu al in gesprek is met een opvolger, zoals de zender dat vorig jaar ook achter Humberto Tans rug om deed met Huys.

RTL Late Night met Twan Huys is vanavond weer te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen