Marieke verklaart waarom Mattie niet genomineerd is

Marieke Elsinga is nog geen half jaar te horen in de ochtendshow van Qmusic, maar toch maakt ze morgen al kans op een Zilveren RadioSter. Ze vormt bij de zender een radioduo met Mattie Valk, die níet genomineerd is. De Telegraaf wil van Elsinga weten hoe dat komt en ze draait daarbij vakkundig om de overduidelijke reden heen: zijn onoverkomelijke imagoprobleem. “Hij heeft veel meer concurrentie. Als vrouw kom je sneller bovendrijven“, is de beredenering van Elsinga.

Dat Marieke Elsinga is genomineerd is al een raadsel, maar waarom Mattie Valk niet is genomineerd ligt er natuurlijk wel heel erg dik bovenop. Hij vormde jarenlang een gouden radioduo met Wietze de Jager, maar de Dagobert Duck in hem heeft alles goed verpest. Zijn imago is compleet aan gort en dat alles voor zes ton en een Tesla.

Elsinga moet het gouden radioduo Mattie & Wietze doen vergeten en het in de wacht slepen van de Zilveren RadioSter zou een mooie eerste stap zijn. “Mattie vindt het heerlijk voor me dat ik genomineerd ben. En hij is, en dat bedoel ik liefdevol, het type radionerd dat misschien wel minder waarde hecht aan dit soort feestjes.

De presentatrice neemt het op tegen Eva Koreman en Annemieke Schollaardt, die wél zelf aan de knoppen schuiven. “Terwijl ik net nu als vrouw in de klassieke rol zit: Mattie schuift. Natuurlijk win ik het liefste zelf, maar het is bepaald geen schande om van hen te verliezen.”

Bij de heren maken Edwin Evers, Wilfred Genee en ene Bram Krikke kans op de prijs.

Het Telegraaf-artikel ‘Marieke in de ether helemaal zichzelf’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Mattie Valk krijgt zijn piemel niet goed op de foto (8 oktober 2018)
Imago Mattie Valk lijkt nauwelijks te verbeteren (10 januari 2019)

Foto: Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen