Bridget vindt het jammer dat Frank weg is bij BLVD

Bridget Maasland vindt het heel erg jammer dat ze bij RTL Boulevard geen duo meer zal vormen met Frank Dane, nu hij Edwin Evers heeft opgevolgd bij Radio 538. Dat heeft ze laten weten in RTL Boulevard. Nu Dane de belangrijkste positie van alle radiozenders van Talpa Radio in handen heeft gekregen, schuift hij niet langer aan bij RTL Boulevard. Luuk Ikink: “Ik vind het zo jammer, Bridget, dat jullie dan niet meer gaan samenwerken, want dat deden jullie altijd zo leuk hier bij ons.”

Maasland denkt daar hetzelfde over. “Ik vind het ook zo jammer. Ik had het ook graag voortgezet, maar ik begrijp ook dat dit er niet bij kan met dat werkritme.”

Zelf moet Maasland er niet aan denken om de nieuwe werktijden van Dane te krijgen. “Ja hoor, ik ga lekker ook bij de radio. Ik heb er zin in elke dag om vier uur op“, zegt ze cynisch. “Ik vind het toch echt wel pittig hoor als je dat vijf dagen per week moet doen.”

Het is bijna geen doen, aldus Maasland. “Je hele ritme overdag is ook weg, want je bent om tien uur klaar na vier uur radio. Ik vind het ook lang, je kunt ook om zeven uur beginnen. Waarom om zes uur? Maar ja, dat is net het uurtje dat mensen nog nachtdienst hebben en het meepikken.

Het bioritme is ook in de war. Wat ga je om tien uur doen? Ga je een tukje doen of naar huis? Alles wordt omgegooid. En in het weekend is het weer in één keer normaal.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen