Toine van Peperstraten nieuwe host ’t Wordt Nu Laat

Toine van Peperstraten volgt Evelien de Bruijn op als presentator van het programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. De presentator gaat de uitzendingen tussen 00.00 uur en 02.00 uur afwisselen met Carolien Borgers. Dat heeft omroep WNL laten weten. ’t Wordt Nu Laat is de late night-talkshow waarin de muziek van de gasten centraal staat. Tussen de muziek door wordt er gepraat. “Ik ben dolblij dat ik weer met mijn grote liefde radio aan de slag kan”, meldt Van Peperstraten.

Van Peperstraten zal het presenteren bij Omroep WNL gaan combineren met zijn werkzaamheden bij FOX Sports. “Muziek is een prachtige kapstok om goede gesprekken aan op te hangen, en dat bij een jonge frisse omroep als WNL.

De presentator ontvangt in zijn eerste uitzending acteur Leo Alkemade. In de dagen erna zullen Frits Sissing, Nielson en Arjen Lubach aanschuiven. “Toine is een groot radio- en muziekliefhebber, iemand met wie je als gast graag twee uur in een studio doorbrengt”, zegt Carolien Borgers.

Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met deze jonge rot in het vak.

De Bruijn is vertrokken bij het programma, omdat zij en WNL er niet uitkwamen in de onderhandelingen.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen