Duncan Laurence bezorgt Robert Jensen anusbloeding

Robert Jensen is niet gecharmeerd van het stemgeluid van Duncan Laurence, die ons land in mei gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat heeft hij dinsdagavond laten weten in zijn talkshow. Jensen vindt het hele liedjesfestijn verschrikkelijk. “Zijn hier fans van het Songfestival? Twee mensen. Flikkeren jullie snel de studio uit? Het Songfestival, gadverdamme! Maar goed… Voor Nederland gaat nu een zanger ons vertegenwoordigen en die heet Duncan Laurence.”

De talkshowhost had nog nooit van Laurence gehoord. “Ik kende hem niet, ik had nog nooit van hem gehoord, maar toen ik hem hoorde zingen dacht ik: o, die komt me wel bekend voor.”

Daarna liet Jensen een filmpje zien waarop het geluid van het luchtalarm gemonteerd is onder beelden van een zingende Laurence. “Mensen zouden hem kunnen kennen van het luchtalarm.”

Jensen: “Hij klinkt een beetje zoals die verschrikkelijke Sam Smith. Ik kan hem niet aanhoren. Als ik een winkel binnen loop en die stem hoor, dan begint m’n anus spontaan te bloeden. Ik kan niet tegen die hoge stem van die man. En deze gozer klinkt hetzelfde.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen