‘Talpa-sterren balen van komst Erland Galjaard’

De sterren van Talpa TV’s SBS 6 balen behoorlijk van de zeer waarschijnlijke komst van Erland Galjaard naar het mediabedrijf. Veel van hen zijn afkomstig van RTL en dachten eindelijk van hem af te zijn. Dat stelt mediakenner Marianne Zwagerman in haar column bij BNR. Zwagerman lijkt te doelen op onder meer Albert Verlinde (door Galjaard uit Boulevard gepest) en Wilfred Genee (Galjaard haat hem). Er is zelfs een SBS-ster die in een huwelijkscrisis met Galjaard zit.

De opiniediva merkt dat John de Mol zijn magische hand aan het verliezen is en ziet aan een programma als 6 Inside dat hij niet overal meer bovenop zit. “Het programma rammelt. De Mol is gewend zich tot in de kleinste details met alles te bemoeien, maar dat lukt niet meer sinds hij het tempo opvoerde.”

Er sluipen fouten in, stelt ze. “John hoort en ziet niet meer alles. Al die overgelopen sterren willen persoonlijke aandacht“, zegt ze. “Hij moet bemiddelen tussen sterren die elkaar haten.

En: “Nu komt ook Erland Galjaard nog aan boord. Nog meer scheve gezichten in de Talpa-stal waar mensen zijn binnengehaald die dolblij waren van de oude RTL-baas af te zijn.”

Het belangrijkste hieraan is dat het allemaal over tv gaat, aldus Zwagerman. “Terwijl daar de toekomst van Talpa natuurlijk helemaal niet ligt.

De BNR-column van Marianne Zwagerman kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen