Henny Huisman vindt Gordon ‘gewoon een lul’

Henny Huisman vindt Gordon een lul. Hij doet leuk in je gezicht, maar praat kwaad achter je rug om. Dat zegt de Surpriseshow-ster in gesprek met Radio Veronica. Huisman vindt Gordon een vreselijke man. “Ik vind Gordon gewoon een lul. Ik vind hem gewoon heel onaardig. Hij is in je gezicht aardig en achter je rug niet. Daar houd ik niet van. Als je met elkaar lacht moet je met elkaar lachen, huilen is ook prima, maar je moet niet leuk doen in iemands gezicht en dan achter de rug om…”

Dat is gewoon niet leuk, aldus Huisman. “En ik heb al zo’n moeilijke rug. Daar ben ik niet zo van gediend, dat vind ik niet leuk.”

Heeft hij een concreet voorbeeld? “Ik heb toen ook in De Toppers gezeten, waar hij ook te gast was. Hij was vijf concerten hartstikke aardig en toen zei hij na afloop op de radio: ‘Ja, die bultrug was er ook.’ Dat vind ik onaardig, dat is niet leuk.”

Wat vindt hij van Gerard Joling, die uit zijn eigen Soundmixshow-stal komt? “Gerard vind ik een lieverd. Hij is brutaal, maar je kunt heel veel van hem hebben.

Tot slot wil Huisman nog steeds terug op tv. “Ja, absoluut. Bel maar en ik kom.”

Foto: RTL, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen