Soundos El Ahmadi vindt Rutte enger dan Wilders

Soundos El Ahmadi vindt de VVD van Mark Rutte enger dan de PVV van Geert Wilders. Dat zegt de Marokkaanse cabaretière, bekend van haar flopoptredens bij De Wereld Draait Door, in Het Parool. El Ahmadi heeft besloten om Wilders te ontvolgen op Twitter, maar: “Hij is wel duidelijk, je weet wat je aan hem hebt. De VVD vind ik eigenlijk veel enger. Die zeggen heel nare dingen en komen er elke keer nog mee weg ook. Dan is het van: ja, we bedoelden het niet zo.”

Enge excuses, vindt El Ahmadi dat. “Ik denk dan: niet lullen nou, je hebt het gezegd. Rutte vind ik ook een enge gast. Toen met Zomergasten trapte ik er eerst nog in ook. Wat een leuke man eigenlijk, dacht ik zelfs.”

Rutte is echter helemaal geen leuke man, heeft El Ahmadi ontdekt. “Tot hij over die Turkse demonstranten begon die moesten oppleuren. Ik wist meteen: dat is niet mijn minister-president.

El Ahmadi wil geen minister-president die bevolkingsgroepen wegzet. Dat doet ze zelf ook niet. Heeft ze tot slot nog een leuke anekdote? “Mijn man komt uit Limburg. Toen ik hem net leerde kennen, vroeg ik: je ouders zijn toch geen racisten? Ik associeerde Limburg met Wilders, erg hè.

Het Parool-interview met Soundos El Ahmadi kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen