Soundos El Ahmadi vindt Rutte enger dan Wilders

Geplaatst op Tue 01 Jan 2019 om 10:30

Soundos El Ahmadi vindt de VVD van Mark Rutte enger dan de PVV van Geert Wilders. Dat zegt de Marokkaanse cabaretière, bekend van haar flopoptredens bij De Wereld Draait Door, in Het Parool. El Ahmadi heeft besloten om Wilders te ontvolgen op Twitter, maar: “Hij is wel duidelijk, je weet wat je aan hem hebt. De VVD vind ik eigenlijk veel enger. Die zeggen heel nare dingen en komen er elke keer nog mee weg ook. Dan is het van: ja, we bedoelden het niet zo.”

Enge excuses, vindt El Ahmadi dat. “Ik denk dan: niet lullen nou, je hebt het gezegd. Rutte vind ik ook een enge gast. Toen met Zomergasten trapte ik er eerst nog in ook. Wat een leuke man eigenlijk, dacht ik zelfs.”

Rutte is echter helemaal geen leuke man, heeft El Ahmadi ontdekt. “Tot hij over die Turkse demonstranten begon die moesten oppleuren. Ik wist meteen: dat is niet mijn minister-president.

El Ahmadi wil geen minister-president die bevolkingsgroepen wegzet. Dat doet ze zelf ook niet. Heeft ze tot slot nog een leuke anekdote? “Mijn man komt uit Limburg. Toen ik hem net leerde kennen, vroeg ik: je ouders zijn toch geen racisten? Ik associeerde Limburg met Wilders, erg hè.

Het Parool-interview met Soundos El Ahmadi kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
39 Reacties op “Soundos El Ahmadi vindt Rutte enger dan Wilders”


 1. Huiskamer

  Ach kom op. Dankzij Rutte gaan we achterlijk veel betalen aan energie, is het referendum (=democratie) afgeschaft, is de btw voor onze boodschappen verhoogd van 6 naar 9 procent, hebben illegalen vrij toegang en zijn we een provincie van de EU geworden. Daarom blijven mensen vol overgave op de vvd stemmen. Dankzij die stofzuigerverkoper die ons belooft dat we 1000 euro gaan krijgen. Zo’n man moet je toch onvoorwaardelijk geloven ?

 2. Bassie

  één pot nat die beide, gewone man is de klos.

 3. Hans

  En soundos zelf vind ik nog veel enger

 4. pieter baan

  dat noemt ze een leuke anekdote, dan weet je wel hoe het met haar gevoel voor humor zit

 5. scott_0

  Als je het hier niet bevalt, tyf dan svp op. Dank u.

 6. Godefroy France

  Kijk naar de foto, kijk naar de ogen, kijk naar die muil, kijk naar de handen, bij dit satanisch mocro onbenul ontbreekt ?????????????????????

  Juist ja BOMGORDEL

  Happy new year

  PS. MINDER MINDER MINDER

 7. 06

  Ik ken haar niet goed. Maar ze heeft hier wel gelijk. Rutte is een zeer grote griezel in mijn ogen. Als je wilt weten waarom: kijk naar zijn beslissingen. Allemaal fout en vijandig zo niet kwaadaardig naar onze bevolking, maar goed voor het groot kapitaal.

 8. Rukaap

  Nee jij trekt volle zalen lelijke hork

 9. Robertgreows

  Het is zo random wat deze dame zegt. Uit alles blijkt dat ze geen enkel verstand heeft van politiek. Als je zou doorvragen weet ze geen enkele minister of staatssecretaris. Ze reageert alleen op grote uitspraken want dan kan ze aan de oppervlakte een open deur intrappen. Niet bijster intelligente dame. Sorry hoor maar Rutte spreekt echt namens bijna heel Nederland dat het niet de bedoeling is dat Turken in Nederland demonstreren tegen het feit dat Nederland verbiedt Turkse politiek hier te bedrijven. En dan hield Rutte zich nog keurig in. Soundos heeft geen flauw idee waar ze over praat als het op politiek aankomt. Het maakt niet uit dt je niet zo slim bent maar bemoei je dan niet met dit soort zaken. Heb t over je zwangerschap en je tv dingen soundos maar probeer niet relevant of interessant te doen. Lelijk

 10. Maxer

  Gelukkig krijgen we voor het inleveren van een referendum een geldverslindende gekozen burgemeester. Als de verkiezing van de burgemeester los staat van andere verkiezingen zal de opkomst hoogstens 25% zijn, een flop bij voorbaat. D66, de voorstander van het referendum, heeft zoveel water bij de wijn gedaan dat het mengsel zelfs door zuigelingen mag worden gedronken.

 11. JohanV

  Als je geen verstand van politiek hebt Ahmadi dan kan je beter je mond houden, domme uitspraken zijn niet verstandig.

 12. Joost

  Soundos El Alhami????

 13. Momo

  Het IQ van dit wezen is echt ontzettend laag.

 14. Ron

  Helemaal mee eens.

 15. Marijke

  Dom, dommer, domst.

 16. Yomanda Bakgraag

  Ze heeft gelijk Rutte is heel griezelig en uitermate onbetrouwbaar. Wilders is een held en daar slaat ze de plank mis. Soundos El Ahmadi laat zich dan kennen als een Marokkaanse met een laag IQ (84 bron: https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-in-marokko.html)

  Ze trekt de bekende racisme/slachtofferkaart terwijl als er ergens hevig wordt gediscrimineerd dan is het wel in de Marokkaanse gemeenschap en dan heb ik het bijvoorbeel over de h&mo en J&odenha&at, de onderdrukking van meisjes en vrouwen etc. De serieuze en toenemende criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid laat ik dan maar even voor wat het is he El Ahmadi?

 17. liefkleinhertje

  Dat die lui moeten oppleuren ben ik wel met Rutte eens maar om dat echt voor mekaar te krijgen is hij niet de juiste persoon.
  Ik zou wel die Soundos het oudejaars cabaret willen zien doen want wat er gisteren werd gedaan door dat piepkuiken is de afschuwelijkheid ver voorbij.

 18. Yomanda Bakgraag

  En Rutte de leugenaar had wel gelijk toen hij ei dat die Turkse demonstranten (aanhangers Erdoğan) moesten oppleuren, nog liever vandaag dan morgen. Ga je dictator maar helpen in Turkije en houdt je hand daar maar op.

 19. Edwin M

  Categorie BN er dankzij de VARA, daarna overal willen opduiken en niemand die erom heeft gevraagd.

 20. Greta

  Tut hola

 21. Enzo Voort

  De incompetentie en onwetendheid van Rutte maakt hem tot een eng mannetje; zijn vertrek naar Brussel komt echter steeds dichterbij. De volgende engerd staat al klaar.

 22. ox

  Het oppleuren van Rutte,ging over snorremansen,die tijdens die demonstratie,cameraploegen aanvielen.

 23. Big Hero 6

  @scott_0

  Begrijpend lezen is moeilijk, hè. Zo ontzettend dom en vooringenomen als jij zie je ze niet vaak.

 24. Jasper

  @Big Hero 6:
  Lees eens wat vaker de posts van scott_0. Als het hier IEMAND niet bevalt dan is het scott_0 wel. Maar hij is inderdaad te dom om dat te snappen dan wel zijn eigen advies op te volgen en op te tyfen.

 25. anonymous.

  Rutte Wilders allebei VVD’ers.

 26. Joop55

  Ach, rot toch op man, Rutte is ook niet mijn nummer 1, anderzijds dat de VVD mijn partij is, maar hij is toch echt veel intelligenter dan de Peroxide Venloer.

 27. Paul Lamote

  De VVD is een noodzakelijk kwaad want zonder VVD betalen we straks 75% inkomstenbelasting.

 28. Robbie

  Als ze het over die demonstrerende Turken heeft die de straat op gingen in Nederland: Deze mogen in Turkije demonstreren, ze zijn immers voor Erdogan en dan moet je daar zijn. Ze hadden trouwens geen toestemming en blokkeerden de wegen. Als Friezen dat doen, dan komt er een rechtszaak. Over discriminatie en gesproken.
  Maar Wilders vind ik veel enger dan Rutte. Maar veel politici vind ik eng. Die zitten daar niet voor ons.

 29. Pukala Pakito

  Big Hero 6=Jasper.

 30. Pukala Pakito

  Pukala Pakito=Big Hero 6=Jasper.

 31. Janusz

  Rot op met deze marokkaanse onzin dame. Verdorie hoe kan ik dit soortnonzin nieuws filteren?!

 32. Dij Enkletser

  bekend van haar Floptredens.

 33. theo-54

  @Godefroy France
  Tue 01 Jan 2019 om 11:15
  Je kunt alles over haar zeggen maar ze loopt er niet bij alsof ze in Afghanistan woont; met haar bikini op die foto.

 34. Kevin

  @theo-54, ze is getrouwd met een Limburger/autochtoon. Het is nooit goed bij types zoals Godefroy France!

 35. anoniem

  Ondanks de VVD en hun rechtse vriendjes, zijn er gelukkig nog normale Nederlanders.. :-)

 36. Henk

  Ook hier weer domme, puur racistische reacties.

 37. Marjorie

  Gelukkig kun je er altijd met een boog omheen lopen.

 38. Annoniemus

  Dom persoon met een IQ van een knolraap !!!

 39. Godefroy France

  Deze foto is duidelijk gecensureerd, geknielde man in oranje overall en slagersmes weggefotoshopt

  Vreselijk deze jihadsnol

  MINDER MINDER MINDER

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.