Shownieuws schrikt van scheidingstsunami in tv-land

Shownieuws begint het jaar met de nodige hartkloppingen. Terwijl Koos van Plateringen bloednerveus is over het uitblijven van een Songfestival-inzending, schrikt collega Bart Ettekoven van de vele showbizzbreak-ups van de laatste tijd. Dat liet hij vrijdagavond weten in de SBS 6-show. RTL-ster Nicolette Kluijver kondigde vrijdag haar scheiding aan op Instagram. “Het bericht heeft er maar heel kort gestaan. Misschien is ze geschrokken van alle reacties die ze meteen kreeg.

Het zal er al aan te komen, aldus Ettekoven. “Ik weet dat er al lange tijd troubles waren in het huwelijk van Nicolette en haar man. Ik heb er vorig jaar ook nog met haar man Joost over gebeld, van: ‘Klopt het dat jullie uit elkaar zijn?’ Dat gerucht ging toen al. Toen vertelde hij me: ‘Nee, we zijn niet uit elkaar, maar we zijn wel aan het vechten voor ons huwelijk.’

Kluijver werd in 2017 behandeld voor longkanker. “Ze hebben geen makkelijke tijd gehad. Hij zegt: ‘Het is gewoon een heel heftig jaar geweest, waarin we elkaar niet altijd hebben kunnen vinden.’”

Het is al met al schrikken. “Helemaal onverwacht komt deze breuk niet, maar het lijkt wel vlek op vlek jongens. Ik weet niet wat er aan de hand is. We hadden Connie, toen Erland en Wendy, al zijn ze nog niet uit elkaar, en dit is dan wel echt een definitieve breuk.”

Het is spijtig en ook voor hun drie kindjes.

De scheiding tussen Erland en Wendy wordt veruit het meest besproken, omdat ze bij veel mensen op het hakblok liggen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen