Shownieuws bij ‘legendarische foto’ Albert en Jan

De media-aandacht voor het nieuwe tv-programma 6 Inside van Albert Verlinde en Jan Versteegh is groot en de ambities zijn torenhoog, maar doorslaan kan ook. Zusterprogramma Shownieuws noemde de persfoto van de nog te beginnen vooravondshow zondagavond ‘legendarisch’. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Shownieuws was bij de making-of van de persfoto en in de aankondiging van het item sprak de presentatrice van dienst van de ‘nu al legendarische foto’.

De making-of van de persfoto was in elk geval wel onthullend. Verlinde bleek aanvankelijk iets anders in gedachte te hebben dan een persfoto waarop hij náást Versteegh poseert. Hij besloot zijn jongere collega in eerste instantie van achter vast te pakken, maar dat stak een beetje bij Versteegh.

Het duo kwam voor de camera van Shownieuws ook nog even te spreken over hun samenwerking. Verlinde: “Ik moet zeggen: de klik is nu al enorm. We zijn elkaar pas drie maanden geleden echt voor het eerst live tegengekomen en vanaf dat moment is het alsof we al jaren samenwerken.”

Jan Versteegh: “Niet alleen omdat het alleen maar lachen is. We kunnen ook heel erg goed botsen in discussies. Het is ook goed dat je niet alleen maar lacht met elkaar.”

Verlinde: “Het is voor mij ook best lastig om domme meningen te horen. Daar moet ik toch op reageren dan.”

Versteegh: “En ik ben gewoon niet gewend om te werken met geriatrische patiënten. Het is heel mooi om dat ook eens te kunnen doen.”

Tot slot onthulde Shownieuws ook nog een nieuwe insider: Taeke Taekema, de vriend van Shownieuws-ster Airen Mylene Tjon-A-Tsien. Hun kind heeft ook een lastige naam gekregen: Bodhi Doeke.

6 Inside is vanavond om 18.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen