Wilfred Genee is het zat: ‘VI op vrijdag moet korter’

Wilfred Genee heeft het nu een aantal maanden aangekeken met de twee uur lange uitzendduur van Veronica Inside, maar hij kan er maar niet aan wennen. Op maandag is het nog wel te doen, maar op vrijdag moet het echt korter. Dat zegt de presentator vandaag in het AD. John de Mol heeft de VI-mannen binnengehaald om het marktaandeel van Veronica op te krikken en dat lukt beter met twee uitzendingen van twee uur dan met twee uitzendingen van ‘slechts’ anderhalf uur.

Veronica is van niets iets geworden en nu wil Genee graag wat gas terugnemen. “Daar gaan we binnenkort rustig over praten. Kijk, soms werkt het best goed. De maandagavond gaat soms moeiteloos, zeker als het een goed weekend is geweest. Op vrijdag is het vrij lastig, want dan is er vaak door de week niet gevoetbald.

Wat ziet hij als oplossing? “Je zou ervoor kunnen kiezen om dan bijvoorbeeld de vrijdag in te korten of een onderdeel toe te voegen, maar daar wordt nog over gesproken.”

Genee krijgt het dit jaar ongelooflijk druk, want naast Veronica Inside op maandag en vrijdag en de Champions League op dinsdag, maakt hij nu ook van maandag tot en met donderdag Veronica Inside op Radio Veronica.

En daar komt straks ook nog een talkshow met Hélène Hendriks bij, waarschijnlijk op zondag. “Daar gaan we 14 januari over vergaderen. Gezins- en realitytechnisch is de zondag niet de allerbeste dag, maar die avond biedt voor een talkshow volgens mij de meeste mogelijkheden.

Het AD-interview met Wilfred Genee kunt u lezen via Blendle.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen