Alexander Klöpping haalt uit naar Cornald Maas

Blendle-baas Alexander Klöpping is het eeuwige consumentengezeik van BN’ers op Twitter goed zat. Hij deelt daarom een stevige rechtse uit aan Cornald Maas. Dat is te volgen op Twitter. BN’ers gebruiken sociale media graag om een gesponsorde auto te ontfutselen (Marieke Elsinga) en te laten zien in welke dure hotels je slaapt (Jan de Hoop), maar ook om bedrijven even goed aan de schandpaal te nagelen als ze niet de gewenste service ontvangen. Daar is Maas er één van.

Ditmaal is KLM aan de beurt bij Maas. “Reis vaak en graag met KLM en weet niet wat er aan de hand is, maar (zo vonden ook andere passagiers): laatste twee vluchten zeer matig, rommelig, beperkte service, water/condensoverlast, rammelend entertainmentprogramma. Dus toch op naar TUI Nederland?

Wat een geklaag, vinden zijn volgers. Zo zegt ene Janneke: “Dus één keer wat minder en dan gelijk maar overstappen… Succes, zal je vast bevallen, klaag klaag klaag.

Net alsof TUI zo geweldig is, merkt tv-producent Marc Dik van Skyhigh op. “Bij KLM vlieg je in in ieder geval KLM, bij TUI wordt de vlucht uitgevoerd door een ouwe kist van Surinam Airlines die van gaffer-tape aan elkaar hangt.

Alexander Klöpping wordt er doodmoe van. Hij sneert: “Tv-hoofden die klagen over bedrijven op Twitter. Beetje hengelen om extra service vanuit die geprivilegieerde positie. Doe maar gewoon niet.

Maas heeft geen moeite met een stevige rechtse van Klöpping. “Nee hoor“, reageert hij summier.

Andere mensen wijzen de discussieleden erop dat vliegen heel erg slecht is voor het milieu.

Lees ook:
Cornald Maas spuit gal over luchthaven Schiphol (3 januari 2017)
Cornald Maas walgt van deurklink vliegtuigtoiletten (30 januari 2017)

Foto: NPO

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen