SBS verliest geloofwaardigheid na DanceSing-bombarie

Geplaatst op zo 13 jan 2019 om 9:15

SBS 6 heeft deze week een behoorlijk stukje geloofwaardigheid ingeleverd door de programma’s 6 Inside en DanceSing aan te kondigen alsof ze het Nederlandse televisielandschap rigoureus zouden gaan veranderen. De kijker werd echter getrakteerd op 13-in-een-dozijn-tv en dat zou zich weleens tegen de zender kunnen keren, want wie neemt SBS nog serieus als diens sterren weer op de barricades gaan om met een hoop bombarie een nieuw programma aan te kondigen?

Tv-recensent Arjen Fortuin begrijpt niet waarom er zo veel poeha was over DanceSing. “Mensen, mensen wat een orkaan! Onontkoombaar en totaal overdonderend ontvlamde het op alle schermen tot er niets anders meer in de wereld leek te bestaan dan DanceSing – de groots, wat zeg ik, monumentaal opgezette nieuwe talentenjacht van John de Mol.

Fortuin kon niet om de voorpubliciteit heen. “Vóór Kerst had de grote baas er bij Pauw al hoog van opgegeven. Dit was écht iets bijzonders“, aldus de tv-kenner, die vervolgens het ene na het andere jurylid voorbij zag komen op tv. “Man, dit was niet zomaar iets!

Fortuin besloot donderdagavond dan ook om alles te laten schieten voor SBS 6, maar hij voelde zich bedrogen. “Om half negen bleek DanceSing gewoon een talentenjacht“, zegt hij. En: “De oogst aan dubbeltalenten viel een beetje tegen.

Radio 1

De DanceSing-bombarie is ook besproken op NPO Radio 1. AD-diva Angela de Jong oordeelde hard. “Nou, die gouden bergen die ons beloof waren, bleek een hoopje plastic met wat kerstlampjes erop. Het was echt totaal niets nieuws. Het was hetzelfde als we al gezien hebben met Be It, Sing It en weet ik veel hoe al die formats heten. Als je van het genre talentenjachten houdt is het prima en als je het leuk vindt om naar mensen te kijken die al aan vorige shows hebben meegedaan, is het ook prima, maar dit is niet vernieuwend. Hier gaat John de Mol ook de oorlog niet mee winnen in Nederland.

Presentator Carl-Johan de Zwart: “Als we de promotiecampagne mochten geloven was dat een programma van Big Brother-achtige grootte: zó vernieuwend en baanbrekend. Waarom wordt het met zo veel bombarie aangekondigd? Ze wisten zelf ook heus wel dat ze het niet zouden waarmaken.

De Jong daarop: “Dat is het raadsel van de week, want met 6 Inside is precies hetzelfde gebeurd. Dat is in ieder interview en ieder programma waar ze zaten, van: nou mensen, er gaat wat gebeuren en we komen met nieuws en Boulevard moet nu echt gaan uitkijken! De scoops zouden ook niet van de lucht zijn, maar dat konden ze ook niet waarmaken. Het probleem is wel: als je niet met een knaller begint, dan denken de mensen: o, ik ben voor de gek gehouden, ik zoek mijn heil wel ergens anders.

De kijker laat zich niet meer voor de gek houden, aldus De Jong. “Het probleem is dat er bij de commerciële zenders, ook bij RTL, nog te veel wordt gedacht: het maakt niet uit wat we uitzenden, de mensen kijken toch wel, de mensen blijven wel hangen. Dan pletten ze er een product op dat half af is, wat aan alle kanten rammelt en soms liefdeloos wordt gemaakt, ze plakken een sticker op van ‘mensen, dit is te gek, ga vooral kijken’ en je denkt dat de kijker daar wel in trapt. Dan doe je de kijker echt tekort. Die heeft heel veel mogelijkheden en die is heel veel kwaliteit gewend tegenwoordig: van de NPO, van Netflix.

Telegraaf

De bekende Telegraaf-journalist Wouter de Winther denkt dat we SBS en Talpa iets minder serieus moeten gaan nemen. “John de Mol heeft een paar prachtige successen gehad, maar niet alles wat hij aanraakt verandert in goud. Die indruk is de afgelopen jaren wel gewekt in de media, alsof die man door God gezonden is. Alles wat hij bedenkt en aankondigt als ‘dit is het grote nieuwe’ wordt opgepakt. Kijk naar dat SBS. Dat is toch al jaren een drama en hoe lang zit hij er al in?

We moeten misschien onze verwachtingen een beetje temperen. Misschien wordt het wel niet de succesvolle zender die ons al jaren beloofd wordt.”

Foto: SBS, William Rutten
90 Reacties op “SBS verliest geloofwaardigheid na DanceSing-bombarie”


 1. J.J.

  Oeps……eerste nagel op sbs6 doodskist….

 2. Rooie Rinus

  Geef toe, de campagne heeft gewerkt. Ik hield het precies 23 seconden vol.De aanblik van 2 presentatoren uit de ondiepe BN’er genenpoel waren voldoende om ook dit voor eeuwig over te slaan.

 3. Chocoladeridder

  BREAKING NEWS

  Zojuist is bekend geworden dat Holland’s Got Talent voortaan zal heten “De Grote Kneuzenshow”. En begrijpelijk want meer is het niet al die treurigheid in de audities.

 4. Nou

  Ja met zn allen een zender collectief monddood maken en over een paar jaar zeuren dat er zo weinig op tv is en als er wat is… wéér diezelfde koppen. Dat Hebben we dan allemaal aan ons zelf te danken.

  Laat een programma toch eerst eens even lopen. Al die negativiteit constant… 700.000 mensen keken wel. Wellicht vonden die her wel leuk maar dan wordt je vanalles aangepraat door een paar mensen met een mening en dan kijkt niemand meer. Kudde volk.

 5. Sjors van Kempen

  Gordon maakt nooit meer een programma dat slaagt.

 6. T

  SBS moet echt gaan oppassen, ze gooien hun naam te grabbel zo. Wanneer begint het nou eens de RTL-killer te worden die het al jaren beloofd?

  Ik gok dat Gordon en Johnny nu al spijt hebben van de overstap.

 7. Rolf

  @Nou
  Sun 13 Jan 2019 om 9:24

  De kijker wint. En die kijkt echt niet naar de meningen op deze site.

 8. Zomaar

  SBS is voor De Mol een testzender om formats uit te proberen.
  Het geld verdient hij in het buitenland.
  Een programma als De Voice kan je in elk land maar 1 x verkopen.
  Dus probeer je wat te maken om de concurrerende omroepen in die landen wat te bieden.

 9. @Zomaar

  Een flopzender, geen testzender.

 10. MENEER West

  Over het afgelopen jaar 2018 zijn er 523, 785 829 negatieve reacties geweest over SBS6 / TALPA
  Want wat waren de programmas slecht, ja ze hebben elke dag de hele avomd naar die zender gekeken, om op sociaal media te kunnen reageren hoe slecht SBS 6 /TALPA wel niet is ! en…. waarschijnlijk hebben zeook geen SKO kastje !!

  Nou denk daar mar eens over na !!

 11. MENEER West

  te lezen 523.785.829 miljloen

 12. Deadly Viper

  Enige wat ontbrak was een HEEL NEDERLAND IN DE BAN VAN… promo.

 13. Anoniem

  @Zomaar: Wat is je punt? We weten dit allemaal al. Er komt onverkoopbare bagger op die zender, met de grootst mogelijke bombarie aangekondigd. De zender verliest elke dag geloofwaardigheid, waardoor het nog moeilijker wordt om die formats aan de man te brengen. Dat is waar dir artikel over gaat.

 14. Henk

  Gisteravond hebben ze op NET5 dancesing herhaald om 20.30. 108.000 Kijkers.

 15. tvkenner

  Grote fout die gemaakt is de merknaam SBS6 in 6 te veranderen.
  SBS6 die naam moet je blijven gebruiken, waarom 6 je zeg al SBS6.

  Ik zou het nooit gedaan hebben. Kleur blauw is mooi.

  En vaste programma niet snel gaan veranderen naar andere tijd van 6 uur naar 7 uur en een programma neer zetten met een hele domme naam 6 inside die geen uitstraling heeft.

  Zit al jaren in de media radio en tv ik zou nooit zo aanpakken.

  Maar het kan goed komen.

 16. Ergernis.nl

  SBS is 10 minuten programma waarna 8 minuten reclames en promo’s, daarna weer 10 minuten programma waarna 8 minuten reclames en promo’s, waarna 10 minuten programma waarna 8 minuten reclames en promo’s, waarna volgende week in………. da’s TV voor simpele zielen (met alle respect). Walgelijke TV!

 17. TopofFlop

  Ze hebben zo’n last van ‘Amsterdamse’ arrogantie… Hun naam hoeven ze niet te grabbel te gooien. SBS6 had al geen naam meer, die zender kwakkelt al 10 jaar en Talpa heeft dat nog niet kunnen veranderen in de afgelopen 2 seizoenen.

 18. Anja

  @tvkenner.
  Waar werk je dan want ik ken je helemaal niet 😀

 19. MENEER West

  @ Anoniem RTL is dat wel zeker? Kom op zeg ! Wat is er mis met een radio tv bedrijf dat gewoon zijn brood probeert te verdienen
  We moeten niet tegen deze bedrijven zijn die ons werk verschaft
  Als je een programma niet aanstaat kijk je niet, en loop je ook niet te klagen
  De Hema worst is ook lekkerder dan de UNOX, daarom heeft de UNOX worst ook lagere verkoopcijfers . Gaan we dan ook UNILEVER aanvallen, of de grote baas !!

 20. Guusje

  wat mij leuk lijkt is dat als SBS verdwijnt de NPO en RTL de deur dicht en gesloten houdt voor Gordon, Winston, Johnny, John de Mol, Kim Lian en al die andere figuren.

  Mark my words John de Mol vertrekt in 2020 bij SBS en de zender is dan te lezen in de geschiedenisboeken

 21. Mike

  6 Inside zocht enkele dagen voor de eerste aflevering nog naar redacteuren. Dat zegt op zich al genoeg. Men denkt dat het volk alles toch wel zonder morren slikt. Maar die tijden zijn allang voorbij. Ik kijk zelf nooit meer naar de commerciëlen juist vanwege al die baggertalentenjachten. Daarmee zijn ze veel kijkers kwijtgeraakt. Mensen snakken naar iets anders dan die gehypete zooi.

 22. Godefroy France

  Het hele spektakel werd verkocht als nieuwste wereldwonder, ha ha ha
  Zoals zo vaak in dit TV landje!!! was het “much to do about nothing” !!!

  Wat verwacht je van 6de rangs (artiesten) onze BNNers, ze zijn ordinair, talentloos, narcistisch, vulgair, leeghoofdig, betweterig, lowlifes, nonvaleurs etc etc, maar in dit riool gebeuren zijn ze wereldsterren, vinden ze zelf en vinden de babbelprogramma’s die dit promoten (zijn van hetzelfde allooi)!

  RioolTV

 23. MENEER West

  @ ERGENIS NL Dat is meer dan is toegestaan 24 minuten per uur,
  Weet u zeker dat u wel naar de goede zender kijkt??
  Trouwens heb een leuk tv idee voor SBS6 Een spelletjes programma voor alle
  klagers die zich zitten te ergen aan de programmas vant Talpa , waar ze naar kijken,

  MENS ERGER JE NIET !!

 24. William

  Ze moeten ten eerste eens stoppen om BN’ers te gebruiken. De meeste koppen kun je zo langzamerhand wel uitkotsen.. Waar zijn de leuke eenvoudige programma’s met gewone mensen gebleven? Vroeger genoten wij van bijvoorbeeld wedden dat?.. of kan zoiets vandaag de dag niet meer? En wanneer komen er eens nieuwe “goeie” presentatoren?

 25. Curryworst

  @Ergernis.nl
  Sun 13 Jan 2019 om 9:47
  Klopt helemaal.
  Je vergeet alleen te vermelden dat films behalve door reclame en promo’s ook onderbroken worden door Hart van Nederland, Piet Paulusma’s weer en Shownieuws.
  Dan volgt er nog een kwartiertje film en hup doorrrr naar de reclame.

 26. chris?

  Nog even dit VARABNN’s programma KASSA trok 1.600.000 kijkers, dus meer dan Paul de Leeuw en Gordon. veelzeggend toch

 27. Dirk

  Zolang dat storende logo zo groot en fel in beeld blijft staan in de linkerkant en geeneens netjes in de hoek, hou ik het niet vol om te kijken naar SBS6.
  Dat logo moet veel kleiner en transparanter en meer in de hoek.

 28. west

  Tja Dirk, dan kun je lang wachten , vrees ik…

 29. Ergernis.nl

  Meneer West, Curryworst heeft het helemaal bij het rechte eind. Maar ik doe er nog een schepje bovenop t.w. tijdens alle reclame en promoshit volgt er ook nog een promo van het programma wat op dat moment uitgezonden wordt. Om moe van de worden………..straks in………later in. Meneer West, ik kijk er niet meer live naar maar het beetje wat ik wil zien neem ik op om vervolgens veel door te spoelen. Krijg er bijna een muisvinger van!

 30. danny

  Als je trijntje in de jury zet… Wat is dat mens dom zeg. Ohhh het is een mooi meisje,ze kan niet zingen maar ze heeft tranen! Oh Gordon we moeten haar door laten gaan!

  Tuurlijk Trijntje.

 31. Sum Ting Wong

  Ik kijk nooit naar dit soort programma’s, maar heb toevallig toch een paar seconden van de jury gezien. Is dit een afspiegeling van Nederland anno 2019? Wat een freakshow.

 32. Jaap

  Wat een open deur van de Telegraaf, “Niet alles wat hij aanraakt verandert in goud”. Dat zegt de Mol zelf heel vaak in interviews. Nee, het zijn vaak de media zelf die de boel opblazen en geobsedeerd zijn over kijkcijfers. Dat zag je ook bij Humberto Tan met RTL Late Night, en nu ook weer met Twan Huys.

  En over hoog van de toren blazen, dat valt wel mee is mijn mening. Het is gewoon je programma verkopen. Dan ga je niet zeggen dat het programma niks voorstelt. Die kranten moeten even naar zichzelf kijken met hun dalende oplages. Dat komt misschien ook door het feit dat ze geen journalistiek meer bedrijven, maar zijn verworden tot roddelkranten.

 33. Henk

  Wat een gezeur hier, zoek een hobby!!!

 34. Insider

  Deed deze site ook zo toen het met Talpa/Tien slecht ging?

 35. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  We vinden het best een fiks logo.
  Het wordt synoniem voor hoe het niet moet,
  als we journalist Wouter de Winther en
  NPO presentator Carl-Johan de Zwart mogen geloven.

  Desalniettemin ligt het falen niet aan recensenten of aan radioprogrammamakers.
  Het ligt aan Nederland. De mensen in het land maken steevast de verkeerde keuze door de hele tijd niet op SBS af te stemmen.
  Hoe zou dat komen? Zou Gordon het weten?

 36. EddyA

  John de Mol is echt niet gek hoor.
  Er zit volgens mij een diepere gedachte achter het slopen van die zender.
  Hij weet b.v. echt wel dat Gordon door de meerderheid als zeer irritant wordt ervaren en dat door zijn aanwezigheid minimaal 50% van de kijkers wegzapt, maar toch wordt hij bij zo’n programma naar voren geschoven.
  Zit echt een overdacht idee achter.

 37. Herrie

  Helemaal met de reageerders eens.Het is niks en het wordt niks.Die presentatoren waar Nederland op uitgekeken is en die zo bang zijn voor Angela de Jong, ze zijn zo bang voor hun baantje. Angela zegt hardop wat Nederland denkt, kijk naar de kijkcijfers.Het wordt een grote sof en dat komt niet door critici maar door hun eigen arrogantie.Geen verfrissing, geen niveau.

 38. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  We vinden het best een fiks logo.
  Het wordt synoniem voor hoe het niet moet,
  als we journalist Wouter de Winther en
  NPO presentator Carl-Johan de Zwart mogen geloven.

  Desalniettemin ligt het falen niet aan recensenten of aan radioprogrammamakers.
  Het ligt aan Nederland. De mensen in het land maken steevast de verkeerde keuze door de hele tijd niet op SBS af te stemmen.
  Hoe zou dat komen? Zou Gordon het weten?

 39. Ron

  Ach het was toch bij voorbaat al een show waar niemand op zat te wachten, het zijn twee talentshows bij elkaar geroerd met wat videomapping en augmented reality er in , en kijk daar je hebt DanceSing. Dus natuurlijk was het niet baanbrekend en daarmee de TV wereld rigoureus zou gaan veranderen. Dit is gewoon MARKETING, en Gordon die het vaakst die superlatieven uit de kast trok deed daar aan mee in aanloop van de eerste aflevering. De normale kijker prikt hier genadeloos doorheen.

 40. Pakalu Papito

  Yep, Nederland is echt drastisch veranderd door dit programma. Ik durf gewoon de straat niet meer op. En bedankt sbs!

 41. Sven L.

  Zo slecht was/is DanceSing niet. Idee prikkelt me, uitvoering is niet goed doordacht. Paar details aanpassen en t komt goed.

 42. Minder of Mirjam

  John de Mol had SBS al (deels) in handen sinds 2011 en volledig in handen sinds 2017. Dus na 8 jaar nog steeds een flop zender.

 43. frans

  Samenvattend …John de Mol heeft tien jaar geprofiteerd van het format van Henny Huisman.

  En de koe is nu helemaal uitgemolken.

  NPO en National Geographic zijn mijn zenders.

  Ohja John nog even…Nederland is Gordon spuugzat

 44. Gerard

  De gehele Nederlandse tv moet op de schop
  Want wanneer zie nu iets goeds op tv.
  Het zijn lul en klets programma.s comedy .
  Zang en dans shows en al die vreselijke
  Irritante reclamezooi.
  En als je eens een keer een goeie film zit te kijken
  Dan zit hij bomvol reclame troep.

 45. Greta

  Jammer

 46. Joost

  Zucht; wat een primitieve reacties hier. Pure afgunst wat ik ook zie bij mijn kinderen en die zijn 3 en 5 jaar oud. GROW UP!

 47. Henk

  Hier zie je de invloed van Angela.

 48. MENEER West

  Logo`s kan je gewoon weghalen , maar ja niet iedereen is technicus, of heeft kennis
  van tv mengtafels voor de liefhebber zijn eral eevoudig te bedienen kleine efecten tafels te koop voor weinig op MP Panasonic WJ-AVE 5 mixer of de WJ MX 20 of 50
  kunt u ook alle beveilingen omzeilen van het content dat u opneent op de harde ss
  schijf of alle beveiligde cd dvd vhs en bijv. alle disney films kopieren !

 49. Klaasje

  Ben eigenlijk wel benieuwd wat RTL late night gaat doen volgende week. Bij Jinek afgelopen week veel shownieuws. Kans voor RTLLN nu wel wat meer actualiteit te behandelen.

 50. Klaasje

  Ik ook.

 51. Max

  Wat maakt iedereen zich druk hier, waar hebben we het over.. over tvzenders….

 52. Weg Ermee

  Ik begrijp die poeha ook niet.
  Maar dat begrijp ik ook niet voor ranzige programma´s als BZV, HHB en WIDM, de Staats klappers!

 53. Mediaprak

  @Zomaar 9:34: indd, dit roep ik al jaren. In alle landen is naast een A comm zender (bijv RTL Deutchland) een aantal comm B zenders (Sat1, Proseben) welke prima bediend worden met Dance3, DanceSing, CanIDance. WhatKindOfDanceIsThis? (BN’ers worden verrast met muziek en moeten bijpassende dans uitvoeren) en andere variaties. ‘The Voice’ is je vlaggenschip en met de (SBS) variaties verdien je je (ITV premie) geld. Daarom nooit ENG programma’s, maar universele (lees niet op locale) thema’s gemaakte studio programma’s met inwisselbare pratende pakken als showhost en een lokale ‘gekkie’ in de jury.

 54. Henk

  Wat een dramatische vertoning ,alles is zoooo voorspelbaar met vooruit bedachte grapjes die zo slecht uitgevoerd worden,deelnemers die in elk talentenjacht programma al geweest zijn ,haal t snel van de buis kijkcijfers zullen alleen maar verder dalen, zoveelste flop van de Mol ,zonder Joop van de ende heeft hij niets toegevoegd aan amusement. Trek je conclusies John en ga lekker rentenieren.

 55. Mediaprak

  @Klaasje: In Parool van afg zaterdag. Foto’s van RTLLN redactie…. Jong =Onervaren = Goedkoop. En afkomstig van BlueCircle… Hoezo journalistiek programma.

 56. Solange

  Alles wat Gordon presenteerd flopt….

 57. Mireille

  @Solange

  Presenteerd?

 58. Jimmy

  Gordon heeft Solange ook Nederlands geleerd. Wederom gefaald.

 59. Andy

  De foto van die schele dikzak en die andere dikzak. Met die neplach op die dikke koppen. Alsof we die twee serieus nemen? SBS 6 is een mislukte zender met mislukte programma’s en dat komt niet meer goed.

 60. ano@niem.nl

  We schrijven een format na 1 uitzending al naar de mallemoer. MC doet daar erg aan mee en dat is tenenkrommend.
  DanceSing heeft vele elementen en die gaan we komende weken zien.
  IK geef een programma altijd een paar uitzendingen de kans.

 61. Wim

  Wie wil er nou nog naar Gordon kijken… wat een ramp..

 62. Christie Techno

  @ano@niem.nl

  Hallo, slaafje van John.

 63. Maxer

  @Meneer West 10.02 uur: Commerciële zenders mogen tussen 07.00 en 23.00 uur maximaal 20% reclame uitzenden. Dit betekent ieder uur 20%, maar ook tussen bijv. 07.00 en 17.00 uur gemiddeld 10% en de overgebleven gemiddeld 10% over de uren tussen 17.00 en 23.00 uur uitzenden. In principe, als er tussen 07.00 uur en 19.00 uur geen reclame zou worden uitgezonden mag er tussen 19.00 en 23.00 uur alleen maar reclame worden uitgezonden. Dit zijn Europese regels. Omroepen zenden natuurlijk graag de reclame in “populaire” programma’s omdat dan de reclamegelden hoger kunnen zijn.

 64. zorro

  Als er andere presentatoren zouden zijn zal het misschin nog wel lukken .

 65. Joop55

  SBS heeft haar geloofwaardigheid al 23 jaar geleden verloren.

 66. Joop Grit

  Gordon nooit meer op tv, flop flop flop.
  En neem dan ook gelijk die Joling mee, flopper de flop.

 67. Talpa en RTL zijn passe. Bagger en geldgraaiers denken dat zij rommel mogen leveren zonder kritiek.

  .

 68. Donald Dumb

  Programma’s als DanceSing zijn nooit geloofwaardig geweest laat staan de zender waar het op uitgezonden wordt

 69. MENEER West

  @ Maxer offiiceel mag men max 12 minuten reclameuitzenden dat er programmafpromo tussen zitten maakt het blok langer , maar echte reclame van unox calve pampers en AH Jumbo Mercedes en ander food of nonfood mag slecht 12 minuten buiten deze zendminuten mogen gesponsorde onderdelen bij cultuele of sportprogramma bij de NPO of TALPA RTL — 5 sec in beeld
  De verruiming die het EU parlement wil , geld nog niet voor Nederland , moet ook eerst politiek behandeld worden !

 70. Huub

  Big Brother was ook niet direct een succes.

 71. nokia 3310

  wat een narigheid lees ik hier het gaat maar om tv programma,s als het goed is blijft het en als slecht is verdwijnt het vanzelf weer, opgelost

 72. Annemiek

  Tja, dit was te voorspellen. Niks aan. Na 30 seconden weg om nooit meer terug te komen. Jammer van Johnny die zoveel in zijn mars heeft om gedwee naar Pa’s zender over te stappen.

 73. Suomynona

  De kritiek van Wouter de Winther op de (belachelijke) adoratie en verafgoding op John de Mol is geheel terecht, mijns inziens. Telkens weer wordt De Mol geroemd om zijn geweldige creativiteit, terwijl de lijst met flops langer is dan de lijst met grote successen.

  Natuurlijk, hij heeft Big Brother geïntroduceerd, The Voice gebracht. Maar in beide genres waren er al soortgelijke programma’s; het is niet voor niets dat ze bij Big Brother al aangaven dat ze geïnspireerd werden door programmaformats uit het buitenland. En bij The Voice zijn de blind auditions het enige echt vernieuwende geweest, en dan is dat ook nog eens geopperd door Van Velzen.

  John de Mol is meer een goede verkoper dan de creatieve producent: hij kan met zijn praatjes van niets iets maken. Alleen, zonder die praatjes is het alsnog niets.

 74. Dance Sing ff niet

  Heer de Mol,met alle respect,je hebt Nederland mooie programma,s gegeven maar asjeblieft zeg……kap nou es met dit soort shitprogramma,s en geef die Gordon(ja die van de duurzame relaties)nog een coffeetentje erbij en haal hem vd buis svp

 75. J

  Balen van de programma’s die ze uitzenden. Wordt het spuugzat al die zang en dans shows. Kom met leuke series zoals Max uitzend, die gaat wel omdat al die mensen het zat zijn om naar zulke shows te kijken! En vlak die bel nummers niet uit bij jullie zenders pff . Geef mij maar leuke series enz. Ben benieuwd hoelang jullie het volhouden! Ik ben er klaar mee en denk vele anderen🙈

 76. Robert

  Veel lawaai veel reclame en weinig wol en zeker niet vernieuwend.
  Wederom heeft Angela gelijk!

 77. Hooijer

  Je gaat toch niet naar Gordon kijken!
  Die denkt dat ie alles beter weet.
  Dat trekt toch geen kijker.

 78. Zonder Naam

  Maak het minder ‘plastic’, met échte dansers ipv computergeanimeerde, en een warm en levendig decor. Dat zou al veel schelen.

 79. Peter

  Er kijken een tiental mensen op deze site. Verder interesseert geen tv kijker het geen ene hol en ook de tv recesenten kunnen wat de kijker betreft doodvallen. Want de kijker bepaalt zelf wel of ze er naar kijken.

 80. Klaasje

  @Peter

  Recesenten?

 81. Bart

  Peter, tientallen zou ik niet zeggen, kijk naar het aantal stemmen bij de poll, (je kan maar 1 keer stemmen op de poll)

 82. Karin

  Vergeten word in de eerste aflevering van “Holland’s got talent” dat chantal Janzen tot mijn grote verbazing met haar Boobies naar Dan Karaty schudde.
  Walgelijk wat een aanstelster. Direct weggezapt op SBS.

 83. Tess

  @Karin

  *Wordt

 84. Marianne

  Mag ik zeggen dat ik baal van altijd weer hetzelfde plaatje en praatje?
  Stuur die Gordon toch naar huis. Die vent is over de datum.
  Ik ben ook Gordonmoe!
  En ik wil normale mensen zien die tv presenteren!!

 85. echtwaar

  zoveelste flop van SBS?

 86. Gert van der Heijden

  Wat een aanfluiting het 6 Insight programma!!!
  Ik heb het drie keer gekeken deze afgelopen week, weer met veel ophef
  Vooraf aangekondigd, maar veel slechter dan verwacht en ook als RTL en Max welke de zelfde flauwe kul onderwerpen probeerd te bespreken .
  Neem een voorbeeld aan Pauw en Jenik.

 87. Wendeline

  Ik vind Dancesing echt niet verkeerd. Leuk programma. En idd Chantal, je was vroeger leuk, maar wat een aanstelster gisterenavond.

 88. Bep Neem me maar lekker

  Inside wordt beter en beter.
  De momenten zonder Albert en Versteeg zijn best wel leuk.
  De reclame is ook leuker dan Inside zelf.

 89. JDJ

  Het klinkt een beetje teveel als afgunst naar Albert Verlinde, Gordon en John de Mol. Het succes wordt hen blijkbaar niet gegund en terwijl het steeds verder afglijdende RTL meer medelijden opwekt. Ik ben heel blij met 6 inside en Dans Sing is een prima concept. Maar goed maakt niet uit het zal toch niet zolang meer duren voordat De Mol ook eigenaar is van RTL NL. Het wordt iedere dag goedkoper.

 90. Gjalt

  Jammer dat gezeur allemaal, geef het eerst een paar weken de kans en besluit dan commentaar te geven. Ik merk dat ik juist steeds vaker naar SBS zit te kijken, de vaste programmering schept duidelijkheid en de maandag,dinsdag en donderdag begint langzaam de goede kant op te gaan.
  Ik blijf er in geloven dat SBS er echt wel komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.