RTL houdt vast aan afspraken: oorlog om Linda-shows

Het is helemaal niet zeker dat alle shows van Linda de Mol kunnen meeverhuizen van RTL 4 naar SBS 6. Dat laat een woordvoerder van RTL weten aan het AD. Talpa Network meldt in een persbericht dat De Mol de shows Postcodeloterij Miljoenenjacht, Weet ik Veel, Linda’s Zomerweek, Oh Wat een Jaar en Ik Hou van Holland meeneemt, maar RTL gaat het de concurrent niet makkelijk maken. Volgens de zender mogen deze shows van Talpa’s productietak niet zomaar verhuizen.

RTL laat het weten dat het nog geen gelopen race is. “Het is allerminst zeker dat deze titels meegaan naar Talpa Network”, aldus een woordvoerster van RTL. “Wij hebben contractuele afspraken over deze programma’s.”

Er is slechts duidelijkheid over één programma, meent RTL. “Dat Miljoenenjacht meegaat, ligt wel in de lijn der verwachting.

Als Weet Ik Veel, Oh Wat Een Jaar en Ik Hou Van Holland bij RTL blijven, zouden Chantal Janzen of Caroline Tensen die shows kunnen presenteren. Andere grote vrouwelijke sterren heeft RTL 4 niet meer, nu SBS 6 ze allemaal heeft weggekaapt.

Lees ook:
Linda de Mol stapt over van RTL 4 naar SBS 6 (vanochtend)
Linda de Mol neemt al haar RTL-shows mee naar SBS (vanmiddag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen