RTL 4 scoort niet met show over lelijke families

RTL 4 heeft al een hoop tv-shows over lelijke mensen uitgezonden, maar aan het nieuwe programma Het Zit In De Familie van Lieke van Lexmond heeft de zender een spannende twist toegevoegd: kandidaten krijgen nu alléén een operatie van de Velthuis Kliniek als de rest van hun familie er ook niet uit ziet. Helaas voor de zender, en nog meer voor de sponsorende kliniek, vindt de kijker het niet te pruimen. Het zijn dan ook vooral de kijkcijfers van Lieke die een lift nodig hebben.

Het Zit In De Familie opende vorige week al erg magertjes met slechts 443.000 kijkers (9 procent), maar dat aantal zakt deze week verder in. De tweede aflevering, waarin twee zussen met enorme neuzen onder handen werden genomen, trok woensdagavond 325.000 kijkers (6 procent).

De immer bezorgd kijkende Natasja Froger wist voorafgaand aan de lelijke-families-show een groter publiek te vermaken. Haar programma Met Open Armen kwam uit op 541.000 kijkers (9 procent).

Van Lexmond presenteerde vorig jaar ook al een show over lelijke mensen, namelijk Lelijke Eendjes op RTL 5. Dat programma werd eveneens gesponsord door de Velthuis Kliniek.

RTL plaagt Van Lexmond eigenlijk altijd met onnozele programma’s. Zo moest ze recentelijk ook de naakte datingshow Undress for Love aan elkaar praten. Inmiddels heeft ze de programma’s van Wendy van Dijk opgeëist.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen