RTL 4 maakt zondagshow van Married At First Sight

Geplaatst op Tue 22 Jan 2019 om 9:30

Nu RTL 4 alle Linda de Mol-shows verliest en ook The Voice of Holland dreigt kwijt te raken, moet de zender hard op zoek naar nieuw weekendamusement. De eerste stap wordt nu al gezet: na drie seizoenen wordt van de dinsdagshow Married At First Sight een zondagshow gemaakt. Het programma van Peter van der Vorst begint op zondag 7 april aan het vierde seizoen en komt dus op een uitzendavond terecht waarop veel kijkers romantische tv al gewend zijn van Boer Zoekt Vrouw.

Married At First Sight is een realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. “Voor dit seizoen hebben een recordaantal hetero- en homostellen zich aangemeld“, aldus RTL.

Maar liefst 1.500 singles leggen hun lot in de handen van de liefdesexperts van Married At First Sight. “Dit jaar staat er een compleet nieuw team van experts rondom presentator Peter van der Vorst.

Het team van experts bestaat uit psychologiedocent Tila Pronk, relatietherapeut Marcelino Lopez, gedragspsycholoog Pablo Bakarbessy en coach Paulien Timmer.

Na verschillende screentests zijn er tien geluksvogels uitgekozen die binnenkort te horen krijgen met wie ze gaan trouwen. Vanaf dan worden ze gevolgd en ziet de kijker of het experiment is gelukt.

Married At First Sight keert op zondag 7 april om 20.00 uur terug op de buis.

Foto: RTL
12 Reacties op “RTL 4 maakt zondagshow van Married At First Sight”


 1. Thom

  Leuk programma! Maar Peter wordt dus de nieuwe Linda?

 2. tom

  1500? In Vlaanderen 3700 singles!

 3. jomari

  Als het dan toch moet……spannender dan het langdradige boerzoektvrouw of het
  onderhand saaie heelhollandbakt waar ik de onderkoelde en beschaafde humor
  van Martine zo mis.

 4. Jomi

  Dit programma is gewoon aapjes kijken want die huwelijken houden toch nooit geen stand. Het slaat helemaal nergens op.

 5. Erick Doetze

  Top reactie op alle veranderingen.
  En natuurlijk is het ‘aapjes’ kijken; dat is wat het concept van tv is,
  duh!
  Peter is niet de ‘nieuwe Linde’ maar blijft gewoon Peter!

 6. Lieke van Lexmond Lover

  Waarom niet een gezellige familieshow of quiz op een zondagavond?

 7. NatteNel

  Hebben we niets beters? Komt door de vergrijzing denk ik die meuk van de laatste jaren.

 8. Ron

  Dat dit programma nog steeds gemaakt wordt. Het experiment faalt elke keer waaruit blijkt dat het niet te sturen is relaties en de slagingskansen nihil zijn. Degene die nog steeds bij elkaar zijn is gewoon puur toeval gebleken. Moet zeggen wel leuke TV altijd, maar vind dit ook weer niet zo’n programma wat je op zondagavond programmeert.

 9. Gastontritus

  Echt? Zo krampachtig vasthouden aan dit soort TV? Gooi het eens over een andere boeg. Nu heb je dé kans vernieuwend bezig te zijn, ga je verder met die ouwe meuk waar iedereen zijn buik van vol heeft. Neem iemand aan die out of the box durft te denken.

 10. west

  rare programma`s worden er geproduceert wie gaat er nu naar een vreemde kijken die trouwt kan je ook prive films uitzenden van kijkers die pas getrouwd zijn
  Vraag me af welke kijkers hier naar gaan kijken!!

 11. zuidoost

  @west,
  Alle kudde kijkers van bv.e BZV!

 12. liefkleinhertje

  Ze moeten Vincent Bijlo mee laten doen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.