RTL 4 maakt zondagshow van Married At First Sight

Nu RTL 4 alle Linda de Mol-shows verliest en ook The Voice of Holland dreigt kwijt te raken, moet de zender hard op zoek naar nieuw weekendamusement. De eerste stap wordt nu al gezet: na drie seizoenen wordt van de dinsdagshow Married At First Sight een zondagshow gemaakt. Het programma van Peter van der Vorst begint op zondag 7 april aan het vierde seizoen en komt dus op een uitzendavond terecht waarop veel kijkers romantische tv al gewend zijn van Boer Zoekt Vrouw.

Married At First Sight is een realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. “Voor dit seizoen hebben een recordaantal hetero- en homostellen zich aangemeld“, aldus RTL.

Maar liefst 1.500 singles leggen hun lot in de handen van de liefdesexperts van Married At First Sight. “Dit jaar staat er een compleet nieuw team van experts rondom presentator Peter van der Vorst.

Het team van experts bestaat uit psychologiedocent Tila Pronk, relatietherapeut Marcelino Lopez, gedragspsycholoog Pablo Bakarbessy en coach Paulien Timmer.

Na verschillende screentests zijn er tien geluksvogels uitgekozen die binnenkort te horen krijgen met wie ze gaan trouwen. Vanaf dan worden ze gevolgd en ziet de kijker of het experiment is gelukt.

Married At First Sight keert op zondag 7 april om 20.00 uur terug op de buis.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen