Robert Jensen is helemaal klaar met Eva Jinek

Robert Jensen is helemaal klaar met Eva Jinek. Hij is zijn sympathie voor de NPO 1-ster compleet verloren. Dat zegt de RTL 5-ster in zijn eigen podcast. Jensen ontmoette Jinek zo’n acht jaar geleden op een strand in Zuid-Frankrijk, waar ze topless naast haar toenmalige vriend Bram Moszkowicz lag. “Er lag een vrouw naast, in elk geval: ik dacht dat het een vrouw was, en toen liep ik dichterbij en toen was Eva. Ik twijfelde gewoon, omdat ze niet zo voluptueus duidelijk een vrouw is.

Ze hebben toen staan praten en dat was erg leuk, aldus Jensen. “Waar Eva bij mij in het verkeerde keelgat is geschoten is dat ik haar tegenkwam in een hotel in Amsterdam, het Blakes Hotel. Daar zat ik wat te drinken en toen liep zij langs. Ik zei: ‘Hé Eva, hoe is het?’ En zij zei: ‘Hé, hé, hallo.’”

Ik zei: ‘Dat is een tijd geleden. Weet je nog? Zuid-Frankrijk.’ Ik dacht meteen aan haar topless, maar ik was gewoon heel aardig. Wat me in het verkeerde keelgat is geschoten is dat ze zei: ‘Oja, wat doe je tegenwoordig, jij reist een beetje in Amerika rond hè met programma’s?’ Zij deed toen ook een verkiezingsprogramma. Het was vlak daarna.”

Jensen stipte met trots zijn programma Jensen USA aan. “Ik was echt heel trots op dat programma. Ik zei toen: ‘Ja, ik heb wat dingen over de verkiezingen gemaakt. Echt naar het Heartland getrokken, naar de echte Amerikanen. Volgens mij een beetje wat jij ook gedaan hebt.’ En zij keek me áán van top tot teen, ze deed echt even als een ster, ze draaide haar hoofd en zei: ‘Jij, zoals ik?!’ Ze keek echt zó arrogant. Echt zo arrogant.”

Ik zou dit niet verzinnen en nooit zo gezegd hebben als het niet gebeurd was. Het was als: jij, Jensen, op míjn niveau? Vanaf dat moment dacht ik: jij bent nu verpest. Je was misschien ooit best leuk, maar het is je helemaal naar de bol gestegen. Uit de verhalen die ik hoor over haar blijkt dat ik helemaal gelijk heb gehad.”

Foto: KRO-NCRV, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen