Harm weet niet of TV Kijker van het Jaar terugkeert

Harm Edens weet niet of hij in 2019 verder mag met zijn eindejaarsquiz De TV Kijker van het Jaar. Dat vertelt hij in de VARAgids. Edens was aan het eind van 2018 elke zaterdagavond te zien met het programma, waarin hij terugblikte op het afgelopen televisiejaar. “Ik kreeg dit verzoek, moest even nadenken, maar vond het ontzettend leuk. Quizmaster is een andere rol dan waar ik in het dagelijks leven vooral mee bezig ben. Dat gaat vooral over duurzaamheid en de wereld beter maken.

Wat doet hij dan? “Bij BNR doe ik The Green Quest en ik presenteer grote congressen over de toekomst van landbouw. We doen wel heel relaxed over het klimaat en de toestand van de wereld, maken tijd voor een interviewtje met de VARAgids, maar het is echt 10 over 12.

Toch wil Edens graag verder met het amusementsprogramma De TV Kijker van het Jaar. Wordt hij weer gevraagd? “Geen idee, zou zomaar kunnen. De mensen waren enthousiast, er hebben veel mensen gekeken dus wie weet. Maar misschien komen ze wel uit bij Frits Sissing, haha.

De TV Kijker van het Jaar was in 2006 ook al eens op televisie, toen met Reinout Oerlemans aan het roer.

Het VARAgids-interview met Harm Edens kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen