Quinty ging vrijdag twee uur lang slapen na Koffietijd

Quinty Trustfull is vrijdag direct na de uitzending van Koffietijd naar huis gefietst om twee uur lang te gaan slapen. Ook na 5 Uur Live, dat ze later op de dag moest presenteren, is ze gaan slapen. Dat heeft de presentatrice zaterdag gezegd in RTL Boulevard. Trustfull heeft nog steeds last van de hersenschudding die ze onlangs kreeg. “Wat is er gebeurd? Er lagen twee fietsen op de grond en ik dacht: laat ik die eventjes opruimen, want ik vind het altijd zo lelijk liggen“, zo laat de presentatrice weten.

Ze pakte de fiets iets te fanatiek op. “Ik pak hem bij het zadel en de stang, probeer hem los te rukken van die andere fiets, maar dat deed ik blijkbaar iets te hard en toen knalde het stuur van de fiets tegen mijn hoofd aan. Hier. Dat deed heel erg pijn.”

Na vier dagen had ze nog hoofdpijn. “En toen was ik maandag bij Koffietijd en toen zag ik de autocue van links naar rechts gaan en ik kon de letters niet meer lezen. Toen dacht ik: o, misschien moet ik even naar de arts gaan. Die concludeerde inderdaad dat ik een hersenschudding heb.”

Het blijven presenteren van Koffietijd is volgens Trustfull ‘pittig’. “Ik had gisteren na Koffietijd ook serieus hoofdpijn, moet ik eerlijk zeggen. Ik ben daarna naar huis gegaan – ik woon om de hoek – en ik ben toen twee uur gaan slapen. Daarna heb ik 5 Uur Live gedaan en toen ik thuis kwam, heb ik weer meteen geslapen. Dan gaat het goed.”

Collega-tv-ster Brecht van Hulten is al geruime tijd niet in Kassa te zien, omdat ook zij last heeft van een hersenschudding. Een paar jaar geleden liep zij al een dubbele hersenschudding op.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen