Peter R. de Vries gelooft nog steeds in De Raadkamer

Peter R. de Vries vindt het nog altijd jammer dat zijn talkshow De Raadkamer vorig jaar is geflopt op SBS 6. Hij gelooft nog altijd in het format. Dat vertelt de misdaadverslaggever op NU.nl. De Vries was in de lente van 2018 te zien met het programma, maar De Raadkamer was al vanaf de eerste aflevering een enorme kijkcijferflop. Waar SBS 6 gemiddeld genomen de derde zender van Nederland is, was ze tijdens de talkshow van Peter R. de Vries de nummer tien. Een drama dus.

Er keken op een gegeven moment nog maar 131.000 mensen naar het programma, maar toch mocht De Vries maar door blijven gaan. Mogelijk had hij bedongen de hele serie af te mogen maken op hetzelfde uitzendtijdstip, ongeacht de scores.

Al met al kijkt De Vries nog steeds met teleurgestelde gevoelens terug op De Raadkamer. “Heel teleurstellend en ik geloof nog steeds in de formule, maar de SBS 6-kijker trok het niet.

Minder druk heeft hij het niet. De misdaadjournalist werkt naar eigen zeggen minimaal twaalf uur per dag. “Ik rook en drink niet en ik sport veel. In alle arrogantie zeg ik dan maar: ik sta aan de top en daar hoort het leven van een topsporter bij, anders hou je dat niet vol.

Op oudejaarsavond lag De Vries al om 00.15 uur in bed.

Het interview met Peter R. de Vries kunt u lezen op NU.nl.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen