Talpa ziet geen luisteraars vertrekken na Evers-exit

Talpa Radio ziet vooralsnog geen luisteraars afhaken nu Edwin Evers in de ochtendspits is opgevolgd door Frank Dane. Dat heeft de zender laten weten aan het AD. De officiële luistercijfers volgen pas veel later, maar Talpa heeft wel inzage in het aantal online luisteraars. “In maart worden de luistercijfers bekend. Wat we nu al wel kunnen zien is dat het aantal mensen dat via de site en de app hebben geluisterd, in pas loopt met precies een jaar geleden. De lijnen in de grafiek lopen over elkaar.

Het AD is sceptisch. “Uit een poll op deze site blijkt dat de kans groot is dat de trouwe Evers-fans van radiozender wisselen. Van de bijna 29.000 mensen koos 63 procent voor die optie“, meldt de krant.

Zelf vertelt Dane aan het ANP dat hij zich niet al te veel zorgen maakt over de luistercijfers. “Ik ben een programmamaker en ik wil gewoon iedere dag de leukste radioshow maken. En het is aan de luisteraar of ze ervoor kiezen of niet.”

Ik hoop het natuurlijk en ik hoop dat ze ons de kans geven, maar ik kan niet meer dan mijn stinkende best doen voor de leukste show. We zijn net begonnen en het programma moet ook de kans krijgen te groeien en te ontwikkelen.

Frank Dane is sinds vanochtend te horen in de ochtendspits van Radio 538.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen