Ontkennende ‘minnaar’ Wendy: ‘Albert uit op kijkcijfers’

Robbert Boekema, die samen met Erland Galjaard en Wendy van Dijk het fitnessbedrijf DISQ bestiert, is behoorlijk teleurgesteld in Albert Verlinde. Dat laat hij weten in weekblad Story. Albert hielp anderhalve week geleden het gerucht de wereld in dat Wendy zou rommelen met Robbert en daarom in een huwelijkscrisis zit met Erland. Robbert vindt het heel gek dat Albert hem niet gewoon even gebeld heeft, aangezien de showkenner een van zijn klanten is en daarom zijn nummer heeft.

Robbert is teleurgesteld. “Ik ken Albert Verlinde erg goed, hij heeft mijn nummer. Albert traint óók met DISQ in het Vondelpark in Amsterdam, met een trainer die ik aanstuur. Hij had me zo kunnen bellen. Dan had hij deze onwaarheden niet de wereld in hoeven te slingeren.

Albert probeert over de ruggen van anderen om de kijkcijfers van 6 Inside op te krikken, meent Robbert. “Hij wil natuurlijk een beetje sensatie hebben, dat hoort er kennelijk bij. Ik denk dat Albert wat reclame nodig had voor z’n nieuwe programma.”

Ook de bewering van Albert dat Erland zich ergert aan de goede verstandhouding tussen hem en Wendy klopt niet, meent Robbert. “Ik kan óók heel goed opschieten met Erland. Het hele concept van DISQ komt uit zijn koker, hij is er mede­bedenker van en is nog steeds erg actief in het bedrijf.”

Al met al heeft Robbert veel last gehad van de bewering van Albert. “Die werden er op school naar gevraagd door andere leerlingen. Zo van: ‘Heeft jouw vader iets met Wendy van Dijk?’ Daar hadden ze echt last van.

Volgens de Story heeft Erland mogelijk wel een minnares, namelijk zijn oud-secretaresse. Ze zijn samen gespot in The Lobby in Amsterdam. “Ze hadden het overduidelijk naar hun zin“, aldus een aanwezige.

Het Story-interview met de ontkennende ‘minnaar’ van Wendy van Dijk kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: ‘Wendy van Dijk rommelt met haar DISQ-fitnessmaatje’ (10 januari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen