Jeroen Pauw coacht na Jinek ook Rutger Castricum

Geplaatst op ma 21 jan 2019 om 14:45

Na jaren de coach te zijn geweest van Eva Jinek, ontfermt Jeroen Pauw zich nu over Rutger Castricum. Ze hebben regelmatig sessies met elkaar. Dat vertelt de PowNed-ster in het AD. Castricum heeft veel voorbeelden in tv-land. “Paul de Leeuw is nog steeds hartstikke goed. Als je die sinterklaasuitzending zag… Een grootheid. Net als Matthijs en Eva. Maar het meest heb ik met Jeroen Pauw. Hij coacht me. Dat is een eer. Ik zit af en toe met hem. Te gek dat hij zo betrokken is“, zegt hij.

Gevraagd of hij Pauw op termijn op zou willen volgen, antwoordt Castricum: “Nou, ik weet wel dat mijn vrouw dat niet zo ziet zitten. Het is keihard werken. Maar ja, qua televisieambitie is dat wel het hoogste. Als je dat tot een succes kunt maken… Het zou raar zijn als ik nu zou zeggen: dat hoeft voor mij niet. Maar laat ik eerst dit maar eens tot een succes maken.”

Voorlopig is hij dit jaar elke dinsdag te zien met De Hofbar, live om 22.45 uur op NPO 2. “Ik heb twee jaar geleden Frans Klein gebeld. Ik wilde iets anders. Hij deelde onmiddellijk mijn ambities en hij was geïnteresseerd in die andere route.

Die andere route werden de documentaires die hij gemaakt heeft en De Hofbar. “Na zes afleveringen van De Hofbar krijg ik dit jaar een live-tijdslot op dinsdagavond voor het hele jaar. Er was vertrouwen en een goed gevoel.

Het AD-interview met Rutger Castricum kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hans Tak, PowNed
21 Reacties op “Jeroen Pauw coacht na Jinek ook Rutger Castricum”


 1. Echte Echte Blurb

  Ik kan ook wel een coach gebruiken of een therapeut.

 2. bhuf

  Rutger leert stappen was geniale tv en was wat mij betreft Rutger op zijn best. Daarna werd het toch steeds meer pesterig en bij Powned waande hij zich de nieuwe Frits Wester.

 3. liefkleinhertje

  Die Castricum kan beter een psychiater nemen als ja Paul De Leeuw goed vind.
  En met dat schandalige salaris van dat zooitje ongeregeld zou ik ook maar een boekhouder nemen.

 4. Curryworst

  Jinek had nog wel wat coachinglessen kunnen gebruiken.
  Haar scherpte en alertheid is ze snel kwijt geraakt nu ze een arrivée is.

 5. Bourgogne

  Eens een trol altijd een trol.

 6. HalloJumbo

  Smerige opvreter.

 7. Jan

  @ liefkleinhertje. Hij vindTTTT Paul de Leeuw goed ;).

 8. Remi

  Rutger Castricum …

  … Deze Rutger hangt éindeloos rond
  bij de uitgang van de Tweede Kamer zaal … hopend op een “quote”.
  … en mee-etend uiteraard, in ’t Tweede Kamer restaurant.

  Goed lezen dit, Rutger …

  https://uitgeverijprometheus.nl/catalogus/mr-hiddema-in-de-politiek.html

  Vrolijk lachend, af en toe krijgt-ie een minister voor de camera.
  Ik ben er een beetje klaar mee, met Rutger en z’n “Hofbar”.

  In niets laat Rutger blijken dat hardwerkende Nederlanders
  klaar zijn met het “kabinet”.

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/44/aantal-immigranten-en-emigranten-ook-in-2018-hoog

 9. Shaniquilia vd Put

  Castricum zou als onderdeel van POWNED de publieke omroep gaan belegeren en laten zien hoe het moet. Ik heb daar destijds ook nog aan meebetaald. Nu is Castricum onderdeel van de gevestigde orde in omroepland. Wat een aanfluiting. Blijkbaar gaan zodra je bakken met gemakkelijk geld krijgt alle principes overboord.

 10. Deadly Viper

  Dat had je van tevoren kunnen weten, domme k*t. Ongelofelijk dat daar mensen in zijn getrapt. Alhoewel, als ik jouw berichten zo lees is het ineens heel logisch dat jij erin trapte.

 11. Shaniquilia vd Put

  Als je niks doet om te proberen tot redelijke veranderingen bij te dragen, dan weet je zeker dat er niets zal veranderen. Ik steun vele initiatieven met geldelijke middelen en sommige hebben meer effect dan anderen. Ik doe tenminste iets, deadly viper(kleuternaam)

 12. Rubicon

  De man ontwikkelt zich goed. Terecht dat hij eigen koers vaart. Powned ligt er af volgend jaar en hij kan dan ergens anders heen.

 13. Simon

  Tja in 2020 wordt PowNed opgeheven dus Rutger moet een andere invulling zoeken: niet onverdienstelijk!

 14. Huub

  Ik ga ‘m toch niet vergeven voor al die stront die hij eerder op de buis heeft gebracht.

 15. Roos

  Even terzijde:
  Wie heeft bepaald dat Singer-Songwriter Duncan Laurence voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat ? (Zie Telegraaf)
  Aan ons is weer niets gevraagd.

 16. Bart

  Niet alleen die domme k*t, iedereen heeft meebetaald aan PowNed. Rutger Castricum is een ordinaire uitvreter. Van onze belastingcenten!

 17. Deadly Viper

  Lekker die vuist erin.

 18. Erik

  Pauw is Jinek één dit vergeten te leren….

  Als onafhankelijke journalist NOOIT je eigen politieke voorkeur uit te spreken!!

  Geen verheerlijking Clintons, geen gebash Trump.

 19. critikast

  Mag ik Jeroen Pauw ook eens coachen? Interesse tonen in gasten, minder dedain bij het introduceren van zijn gasten, onnodige onderbrekingen van interessante verhalen, kennis van sport bijschaven, niet je neus ophalen voor alles wat “de gewone man” wel leuk vindt, betere voorbereiding van zijn onderwerpen en niet alles op routine doen etc. Lijkt me voorlopig wel voldoende voor een cursusje, waarna we verder gaan om die zelfingenomenheid van zijn gezicht te timmeren !

 20. WBROU

  Een genot om Pauw te zien en horen interviewen. De kunst intervieuwen moet in je zitten. Uiteraard kun je bepaalde technieken leren. Ik hoop dat Rutger het oppakt en het schreeuwerige en opdringerige gedoe laat varen. Wellicht wordt het dan wat. Wat Pauw betreft mag hij van mij wel iets meer naar het midden bewegen.

 21. gaathemnietworden

  Emmen op 1 was hele leuke en mooie tv,
  Heeft de gave Jan met de Pet op een manier te benaderen zodat de mensen zich op hun gemak voelen en vanzelf beginnen te praten. is nog steeds pesterig maar wel respectvol.
  Was ondanks zijn geklier wel de beste parlemantaire verslaggever.
  Waar Frits Wester en NPO mensen vooral open deuren intrapten stelde Castricum nog wel eens een vraag waar politici voor het blok werden gezet en heg niet afkonden met een dooddoener.
  Zal wel doorschuiiven naar BNNVARA al zie ik hem liever bij KRONCRV , is met even meer diepganf

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.