Onno Hoes: ‘Kijkcijfers 6 Inside moeten verdubbelen’

Onno Hoes heeft zijn echtgenoot Albert Verlinde – de heren zijn nooit gescheiden – uitgebreid gesproken over de allereerste 6 Inside. Duidelijk is dat de kijkcijfers omhoog moeten. Dat heeft de burgemeester gezegd in Spraakmakers op NPO Radio 1. 6 Inside begon met een voor SBS 6 redelijke 378.000 kijkers (9,3 procent), maar voor zo’n prestigeproject is redelijk niet genoeg. “Het aantal kijkers was 378.000. Dat moet echt nog gewoon gaan verdubbelen, maar dat heeft tijd nodig.

Hoes vindt het in elk geval knap dat het programma er gelijk al bij de eerste aflevering goed uitzag. “Wat ik gezien heb is wel een stevige basis.

Verlinde was bloednerveus, aldus Hoes. “Hij was natuurlijk bloednerveus, net zoals het hele team bloednerveus was, want ze hebben het zelf enorm gehyped met allemaal reclames op alle abri’s. Dat werkt niet om relaxed een programma in te gaan. Dat kun je je voorstellen.”

Ik zal niet zeggen dat hij niet te genieten was, maar het zal wel hoog. Iedereen zit er omheen te kijken van: ‘Laat het maar zien.’ Ik denk dat het leuk is om de schaterlach van Albert weer te horen en het vileine. Het gaat denk ik heel erg om de chemie die er is tussen hem en Jan Versteegh.”

Wat vond Verlinde zelf van de eerste aflevering? “Hij was vooral moe.”

De tweede 6 Inside is vanavond om 18.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen