Ogen Janny van der Heijden deels afgestorven

Geplaatst op ma 14 jan 2019 om 11:15

De ogen van Janny van der Heijden zijn deels afgestorven. Dat vertelt het jurylid van kijkcijferhit Heel Holland Bakt in weekblad Privé. Van der Heijden wordt in het blad gevraagd waarom ze soms op een opvallende manier kijkt, alsof er iets met haar ogen is. Daarop ontzenuwt ze de geruchten dat ze haar ogen heeft laten liften. “Wat er aan de hand is, is dat ik een auto-immuunziekte heb gehad, waardoor ik blinde vlekken in mijn ogen heb, gaten in mijn zicht“, legt de 64-jarige Haarlemse uit.

De auto-immuunziekte heeft haar ogen flink aangetast. “Er zijn delen in mijn ogen afgestorven, waardoor die gaten zijn gevallen.”

Hoe gaat het nu? “Er is herstel opgetreden, maar het littekenweefsel blijft. Dus als ik soms om dingen heen kijk, is het daardoor, en niet omdat ik iets heb laten doen. Het is om een totaalbeeld te krijgen.”

Van der Heijden zal nooit meer herstellen. “Het is zeer zeldzaam en ik sta nog steeds onder behandeling van het academisch ziekenhuis. Gelukkig staat het mijn televisiewerk en het schrijven niet in de weg.”

Het Privé-interview met Janny van der Heijden kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roland J Reinders / MAX
16 Reacties op “Ogen Janny van der Heijden deels afgestorven”


 1. Bep

  Rijdt Janny auto?

 2. T

  Ze ziet er ook uitgestorven uit..

 3. Tip van het universum

  We nemen het allemaal vanzelfsprekend dat we kunnen lopen, zien, ruiken en proeven maar wees blij dat je het nog kan.

 4. klukkluk

  Ze kan ook amper over die grote jetsers heen kijken.

 5. Diana

  Het wordt tijd dat iemand die eeuwige nepsmile van haar smoel slaat.

 6. Klaasje v

  Wat n achterlijke reacties weer. Het niveau wordt hier met de dag minder.

 7. HalloJumbo

  Dom wief.

 8. scott_0

  Klaasje moet nodig in haar roze gеul geрakt worden. Zo zuur zie je ze niet vaak. Vrijheid van meningsuiting, ooit van gehoord?

 9. anonymous

  Of door de facelifts haar oogleden te ver omhoog getrokken

 10. Rachid

  Scott

  dit heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken, wat degene hier doen en overigens niet alleen bij dit bericht is iemand finaal uitschelden,en dat is toch wel heel wat anders

  Ik snap echt niet dat in tegenstelling tot andere fora hier niet op ingegrepen wordt.

 11. RaymondVL

  Iets blind proeven krijgt nu ineens een heel andere betekenis bij Janny.

 12. HHB

  Wat een walgelijke reacties hier!!
  Een ander beleid is zeker wenselijk

 13. @scott_0

  Je hebt geen idee wat vrijheid van meningsuiting is. Dat heeft te maken met de strafbaarheid van het zeggen deze dingen. Nou, daar is geen enkele sprake van. Nul.
  Dus als iemand jouw asociale opmerking afbrandt heeft diegene ook vrijheid van meningsuiting. Snap je? Al dit gebeurt zonder dat er politie aan te pas komt. Dát is vrijheid van meningsuiting en niets meer, dus houd maar op met je nepargumenten.

 14. anonymous

  Nog één facelift en ze heeft een snor

 15. Bassie

  even aan de binnenkant van mijn oogjes bekijken bidibidibidi

 16. Kim Jung-Un Dos Tres

  SCOTT

  Ik vraag je met klem om rustig te blijven. Je kan wel drammen, maar daar schiet niemand wat mee op, en jij windt je alleen maar onnodig op voor je peeceetje. Aan je computertafel in de hoek van de kamer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.