Peter Pannekoek baalt dat moeder BNNVARA-bobo is

Geplaatst op ma 14 jan 2019 om 10:50

Cabaretier Peter Pannekoek baalt er stevig van dat zijn moeder Kathleen Warners het hoofd amusement is bij BNNVARA, dé cabaretomroep van de NPO. Dat laat hij weten in de VARAgids. Het tv-blad omschrijft hoe Pannekoek direct fel begint te kijken als zijn moeder te sprake komt. “Ja, ik schiet dan meteen in de verdediging. Ik gun mijn moeder al het werkgeluk, maar de dag dat zij met pensioen gaat, kan me niet snel genoeg komen. Omdat ik me áltijd moet verantwoorden“, zegt hij.

Hij voelt zich een beetje de Daley Blind van de cabaretwereld. “Hij moet datzelfde gevoel hebben. Terwijl hij echt niet opgesteld zou worden als hij niet kan voetballen. Snap je?

Om het verwijt van bevoordeling te vermijden, heeft Pannekoek de VARA lange tijd vermeden. “Koefnoen en Dit was het nieuws zitten bij AVROTROS, The Daily Show en De Roast bij Comedy Central. Allemaal om maar nooit het verwijt te kunnen krijgen dat ik zou worden voorgetrokken.

Pannekoek is nu wél te zien bij BNNVARA, namelijk in het programma Sterke Verhalen. “Ik heb inmiddels wel bewezen dat ik iets kan. Het wordt natuurlijk idioot als ik kansen ga weigeren om de schijn maar niet tegen te krijgen.”

Ja, Sterke verhalen wordt uitgezonden door BNNVARA, maar dat is allemaal buiten haar om gegaan.”

Het VARAgids-interview met Peter Pannekoek kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Valentina Vos
20 Reacties op “Peter Pannekoek baalt dat moeder BNNVARA-bobo is”


 1. Choq

  Dat heb je met de MC-debieltjes ook. Het zit hier vol calimеro’s die overal nepotisme zien, óf doen alsof omdat ze graag huilen.

 2. Maan de Steenwinkel

  Niks aan de hand, gewoon doorlopen.

 3. xandertje

  Peter had de Oudjaarsconference 2019 moeten doen. Wellicht dat het door zijn moeder komt dat hij deze opdracht juist niet krijgt omdat het anders teveel vriendjes politiek lijkt? Nu zijn we weer de klos met Claudia de Breij.

 4. Ceasar

  @Xandertje. Dat ben ik met je eens m.b.t. Peter Pannekoek. Hoewel ik afgelopen weekend Pieter Derks ook erg leuk vond en zeker geschikt voor een oudjaarsavond.

 5. T

  Wat een pannenkoek, wat een pannenkoek. Marco v. Basten.

 6. chris?

  Dat is nu echt oude koek, las dit een maandje terug in mijn VARA gids. Dus niets nieuws onder de zon en totaal onbelangrijk

 7. chris?

  @xandertje. je hebt er echt geen verstand van. Claudia de Breij is echt nog een klasse beter dan Peter, the coming man.

 8. scott_0

  Met zo’n haаk als neus weet je het wel.

 9. Danny

  Peter is zo in en in triest. Begrijp niks van zijn populariteit. Is ie grappig?? oh ok dan heb ik wat gemist. Ik vind mezelf echt veel leuker en grappiger ook. Nee Peter staat gelijk aan zappen hier. Wat een flauwe kerel .

 10. Qwerty

  Danny, jouw uiterlijk is dan mss lachwekkend, maar dat is toch echt wat anders dan grappig zijn.

 11. anonymous

  Peter Pannekoek zou leuk zijn voor oudjaarsavond ipv Claudia de Breij.

 12. janus

  Zijn moeder moet ook met pensioen binnenkort. Komt er tenminste iemand die zich vaker met redacties gaat bemoeien……

 13. Godefroy France

  Looks like a loser, talks like a looser, walks like a loooser, cries like a looooser, roasts like a loooooser
  Samenvattend; BNNer dus bovenstaande eigenschappen overbodig !

 14. medion

  Nooit geweten dat zijn moeder Kathleen Warners was.

 15. Linksbuiten

  Ach allemaal Sterke Verhalen.
  En naar dat programma kijkt ook geen hond!

 16. Sommer

  Choq is een debieltje.

 17. Kalf

  Choq heeft grote moeite met het gedoe over zonen etc. – van, en gaat daarom schelden dat heel MC debieltjes zijn. Dus: Choq is een zoon van, he Choq?

 18. Bardy247

  Peter Pannekoek zou het jaar kunnen roosteren, maar in de vorm van een cabaretprogramma, zie ik het hem niet kunnen waarmaken. Hij zou het bij de commerciëlen kunnen doen omdat de reclameblokken kunnen dienen om even op adem te kunnen komen.

 19. Daniel

  Sterke Verhalen is dus een amusementsprogramma dat geheel buiten het hoofd amusement op de zender is gekomen. Wat doet een hoofd amusement dan?

 20. Dreetje

  Tsjah, met een BNNVARA-bobo als moeder wandel je net wat makkelijker door Medialand.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.