Martijn Krabbé vindt Story beste entertainmentblad

Geplaatst op Mon 14 Jan 2019 om 12:45

Martijn Krabbé vindt Story het best showbizzblad van ons land. Het tijdschrift overtreft de Privé, Party en Weekend. Dat vertelt de presentator aan een reporter van de Story. Krabbé deelt complimenten uit. “Ik vind Story van de bladen het beste blad. Het is geestig, er zit humor in en het staat vol showbizznieuws. Story is daarnaast erg zorgvuldig en niet rellerig. Ik ben bijzonder gesteld op jullie blad. Ik heb geen abonnement, maar ik koop het geregeld. Zeker als ik er zelf in sta”, zo geeft hij aan.

Ook zijn vader Jeroen Krabbé verklapte vorig jaar al eens graag de Story te kopen. “Dat doe ik natuurlijk niet zelf. Als we in ons vakantiehuis in Dalfsen zijn, vraag ik Herma of ze in de buurtsuper wil kijken of er nog iets leuks in de schappen ligt.

Hoofdredacteur Guido den Aantrekker kan er wel om lachen. “Leuk toch?“, zegt hij.

Steeds meer mensen durven ervoor uit te komen graag de Story te lezen, meent Den Aantrekker. Zelfs Volkskrant-journalisten. “Prettig om te lezen dat iconen van die krant als columniste Sylvia Witteman (53) en Ombudsman Jean-Pierre Geelen (54) Story-fan zijn én daar zonder plaksnor en vervormde stem voor uitkomen.

De bazen van Story, Privé en Weekend zijn tegenwoordig allemaal actief als deskundige in het SBS 6-programma Shownieuws. Weekblad Party doet daar bewust niet aan mee.

De Story-column van Guido den Aantrekker kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
4 Reacties op “Martijn Krabbé vindt Story beste entertainmentblad”


 1. Mol

  Lik, lik.

 2. Mark

  Slijm slijm, net als buitenlandse artiesten in NL zeggen dat hier de beste fans zitten en de dag erna in een ander land hetzelfde zeggen over de fans in dat land.

 3. Arie de harige kikker

  Ach gut, kijk die foto toch eens. Ik wed dat sinds het overlijden van Harry Mulisch niemand zichzelf meer zo serieus heeft genomen als Martijn.

 4. Remi

  Martijn …

  … er komt een dag dat-ie op het trapje gaat zitten, Boekenbal,
  waar Harry Mulisch zat.

  Deze Martijn heeft het in zich ;)

  Qua huwelijken, en kindjes overal ben ik de tel een beetje kwijt,
  maar deze Martijn is een Held !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.