Marieke Elsinga wil geen vals RTL Boulevard

Geplaatst op ma 14 jan 2019 om 16:15

Het geluid dat RTL Boulevard alle pit is verloren klinkt de laatste tijd steeds luider, zeker nu Albert Verlinde is teruggekeerd op de buis bij concurrent SBS 6. Toch moet Marieke Elsinga er niet aan denken dat de showrubriek weer een vals tintje krijgt. Dat zegt ze in gesprek met &C. Elsinga vindt het brave karakter van Boulevard heel erg fijn. “Gelukkig is het niet meer zoals vroeger: die heeft met die gezoend in de parkeergarage. Als zoiets voorbijkomt, denk ik: laat die mensen met rust.”

Die roddelzucht is Elsinga vreemd. “Daar hou ik helemáál niet van. Maar gelukkig maak ik dat soort items niet en is ook Boulevard zelf heel erg in opzet veranderd. Ik zou het extreem ongemakkelijk vinden als ik jou in een interview naar een roddel moest vragen. Dat vertelt ze wel als ze het wíl vertellen, denk ik dan.”

Roddels over het liefdesleven van BN’ers horen helemaal niet in een showrubriek, vindt Elsinga. “Ik word heel kriegelig van gewroet en gespit in wat iemand doet in zijn liefdesleven. Misschien hebben mensen ook wel een afspraak met elkaar dat ze het buiten de deur mogen doen. Je weet het niet.

Zelf doet Elsinga helemaal niets met spannende roddels. “Zo ben ik helemaal niet. Ik ben geen gossip- en roddeljager. Totaal niet.”

Elsinga combineert haar baan van verslaggeefster voor Boulevard tegenwoordig met de ochtendshow van Qmusic.

Het &C-interview met Marieke Elsinga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
16 Reacties op “Marieke Elsinga wil geen vals RTL Boulevard”


 1. Remi

  … Ik verdenk Marieke ervan dat ze toch iets meer “van de meisjes” is …

  Helemaal niks mis mee hoor, moet kunnen anno 2019 ;)

 2. anonymous

  Marieke is een transgender, was een jongen

 3. Curryworst

  En is dat pratende paard nog zo intens betrokken met Oeganda?
  Was allemaal zo erg wat ze daar gezien heeft en iedereen moest het weten en geld overmaken.
  Hoor er niets meer over.

 4. Ray

  En als je als roddelprogramma besluit niets meer met roddels te doen, maar je voortaan te beperken tot het herhalen van berichtjes uit andere media, en een podium te bieden aan het oeverloze, pedante, maar bovenal saaie gezwets van Peter R. de Vries, dan krijg je terecht de kritiek dat het niet spannend meer is.

 5. Ten eerste is het Alberto!

  6 inside moet gewoon nog een beetje vorm krijgen.

  Sowiezo is die hele zender rtl een regionaal zendertje geworden, alleen randstad mensjes kijken erna om het nieuws te horen over hun buren of stadsgenoten.

  Helemaal belachelijk was toen dat burgemeestertje van der straat of zoiets was overleden.

  Heel het mediapark in rep en roer.
  Boulevard kwam met een eerbetoon, rtl late night ook en de rest van de programmering helemaal scheef getrokken.

  Als de burgemeester van weert, een erg leuke en goede burgemeester zoiets zou overkomen zou alleen L1 een regionale reportage over maken.

 6. weethetbeter

  Wat een (eigen)wijsheid Marieke !!!!!!De pit is uit het programma dat je zoiets simpels niet begrijpt ongelooflijk !!!!

 7. Maandag

  Vals is het al.

 8. L.

  Het is nu vooral heeel degelijk. Wat dat betreft hoop ik dat 6 Inside nog iets doet aan het tempo en het mag wat mij betreft ook wat vlotter allemaal. Dan zou het een uitstekende vervanger van Boulevard zijn.

 9. japiooo

  omgebouwde Marieke kan beter aan haar lelijke kont, want dat heeft ze echt!, gaan werken, ipv zich bezig te houden met andere zaken. blijft toch een beetje mannelijke trekjes houden!

 10. Ronnie T.

  ik vind Marieke een heerlijke vrouw.

 11. Gert-Jan

  Niemand weet wie ze nou eigenlijk echt is.

 12. Jan Muilwijck

  Natuurlijk is het eigenlijk een man; daarom valt Mark Rutte ook op hem.

 13. oliebolletje

  Een roddelrubriek zonder valsheid is als brood zonder zout.

 14. Corrie K.

  Prima kerel die Marieke.

 15. NatteNel

  Ik word aardig nat van die gozer.

 16. Peter van de Plas

  Marieke veelbelovend talent wat ze uiteindelijk net waar maakt omdat haar EGO in de weg zit. Bij interviews moet je af toe faciliteren en dat kan ze niet – Gave om aandacht naar haar toe te trekken ook aan de desk en dat maakt haar niet sympathiek –

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.