Marieke Elsinga wil geen vals RTL Boulevard

Het geluid dat RTL Boulevard alle pit is verloren klinkt de laatste tijd steeds luider, zeker nu Albert Verlinde is teruggekeerd op de buis bij concurrent SBS 6. Toch moet Marieke Elsinga er niet aan denken dat de showrubriek weer een vals tintje krijgt. Dat zegt ze in gesprek met &C. Elsinga vindt het brave karakter van Boulevard heel erg fijn. “Gelukkig is het niet meer zoals vroeger: die heeft met die gezoend in de parkeergarage. Als zoiets voorbijkomt, denk ik: laat die mensen met rust.”

Die roddelzucht is Elsinga vreemd. “Daar hou ik helemáál niet van. Maar gelukkig maak ik dat soort items niet en is ook Boulevard zelf heel erg in opzet veranderd. Ik zou het extreem ongemakkelijk vinden als ik jou in een interview naar een roddel moest vragen. Dat vertelt ze wel als ze het wíl vertellen, denk ik dan.”

Roddels over het liefdesleven van BN’ers horen helemaal niet in een showrubriek, vindt Elsinga. “Ik word heel kriegelig van gewroet en gespit in wat iemand doet in zijn liefdesleven. Misschien hebben mensen ook wel een afspraak met elkaar dat ze het buiten de deur mogen doen. Je weet het niet.

Zelf doet Elsinga helemaal niets met spannende roddels. “Zo ben ik helemaal niet. Ik ben geen gossip- en roddeljager. Totaal niet.”

Elsinga combineert haar baan van verslaggeefster voor Boulevard tegenwoordig met de ochtendshow van Qmusic.

Het &C-interview met Marieke Elsinga kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen