Lilian Marijnissen: ‘Laf dat Rob Jetten Jensen mijdt’

SP-leider Lilian Marijnissen vindt het laf dat collega’s als Rob Jetten (D66) en Klaas Dijkhoff (VVD) niet naar de talkshow van Robert Jensen willen. Dat zei ze dinsdagavond in Jensen. Het programma van Jensen is de tv-versie van het partijprogramma van de PVV en schopt tegen het establishment, waartoe ook D66 en de VVD behoren. “Met Jan Marijnissen kon ik het ook altijd heel erg oneens zijn, maar hij kwam altijd in de show“, zei Jensen gisteren tegen zijn dochter.

Lilian Marijnissen: “Ik hoorde net hier dat bijvoorbeeld Rob Jetten en Klaas Dijkhoff hier niet willen komen. Daar verbaas ik me dan ook wel over. Ik bedoel: als ik hier kom, weet ik dat ik waarschijnlijk niet de ontvangst zal krijgen die Geert Wilders hier krijgt en waarschijnlijk ook niet die Thierry Baudet krijgt, maar ik kom wel.”

Peter R. de Vries, die naast Marijnissen zat en net een pittige confrontatie met Jensen achter de rug had, vulde aan: “Dat ben ik met haar eens: dat is laf van Jetten en Dijkhoff dat ze niet durven. Dat is laf.

Jensen stelt in zijn nieuwste podcast dat de VVD ‘compleet de weg kwijt is’. De podcast van Jensen kunt u hier luisteren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen