Koos zeer bezorgd: ‘Waar blijft Songfestival-inzending?’

Koos van Plateringen begint zich veel zorgen te maken over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Dat heeft hij woensdagavond laten weten in Shownieuws. Waar de Avrotros de inzending in voorgaande jaren steeds rond oktober/november bekendmaakte, is er voor de editie van dit jaar, in mei, nog steeds geen geschikte artiest gevonden. Als die niet heel snel wordt gevonden, dan wordt het wel heel lastig om een goede act neer te zetten, denkt Van Plateringen.

De showkenner vindt het vreselijk. “Ik begin me een beetje zorgen te maken over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Inmiddels is er een logo bekendgemaakt, het decor is al gepresenteerd en er zijn al verschillende landen die hun inzending weten, maar Nederland nog niet.”

Het Songfestival vindt in mei plaats. “Op zich zijn er nog vier maanden, maar ik denk dat als je echt een goede act wil neerzetten, er op dit moment al aan moet hebben gewerkt.”

Van Plateringen probeert optimistisch te blijven. “Het kan nog wel, want we hebben nog vier maanden. Er zijn wat namen die de ronde doen. Ik ben even rond wezen bellen. Al mijn mensen bij Avrotros reageren niet. Andere kenners reageren wel, maar daaruit blijkt vooral dat we elkaar een beetje aan het bellen zijn.”

We weten het dus nog niet. Ik denk wel dat ze moeten opschieten.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Ik snap je onrust.”

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen