Johan Derksen geen liefhebber van Humberto’s VTBL

Johan Derksen is geen liefhebber van de Humberto Tan-talkshow VTBL. Hij ergert zich vooral aan de ‘flauwe filmpjes’ die daarin getoond worden. Dat heeft de voetbalanalist maandagavond gezegd in Veronica Inside. Derksen vindt Tan een gladjanus. “De relevante opmerkingen kwamen van Theo en Koeman, die vond ik erg leuk. Humberto zal nooit een stekelijk vraagje op tafel gooien of scherp uit de hoek komen. Het is altijd de vriendelijke man en het moet allemaal gezellig blijven.”

Theo Janssen vond hij ’top’ in het programma. “Dat is een character. Die vervelende Amsterdamse cabaretier, Viggo Waas ja, vind ik een verschrikkelijk. Daar heb ik nog nooit om kunnen lachen, zelfs niet glimlachen. Die vindt zichzelf geweldig, maar dat hele groepje wat hij heeft vind ik niks en die komen om beurten.”

Jimmy Floyd Hasselbaink als analist is volgens Derksen geen succes. “Hasselbaink kan beter in Engeland blijven, want die heeft niks te melden. Koeman was natuurlijk top. En dat gedoe met die filmpjes vind ik minachting voor het kijkerspubliek. Die shitfilmpjes. Ik zit te kijken en ik denk: ik ben geen kleuter! Flikker nou op met je kutfilmpjes!

Wat vindt hij van Bart Nolles? “Dan krijg je Bart. Bart is saai en zakelijk. En Humberto kabbelt maar door. Hij kabbelt in het ene programma en nu zit hij in het andere programma en kabbelt hij verder. Hij is vriendelijk, is netjes gekleed, maar het is nooit spannend of leuk.”

Wilfred Genee: “Nou, het was niet slecht. Het zag er ook mooi uit.”

Johan Derksen: “Ik vond dat ze veel kijkers hadden voor de eerste keer.”

René van der Gijp: “Humberto stoort mij niet. Hij doet het goed, hij heeft snelheid, er zit tempo in. Ik vond het een leuk programma.”

Foto: Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen