Linda de Mol-transfer boeit Maarten van Rossem niet

Maarten van Rossem is niet zo onder de indruk van het grootste medianieuws van dit jaar tot nu toe: de overstap van Linda de Mol van RTL naar SBS. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Met de overstap van Linda en Wendy van Dijk is 2019 nu al een roerig tv-jaar, maar Van Rossem vindt het niet zo boeiend. Volgt hij de ontwikkelingen? “Niet bewust, maar je ontsnapt er niet aan. Ik heb begrepen dat Linda de Mol naar de omroep van haar broer is overgestapt. Begrijpelijk“, zo laat hij weten.

Hij vervolgt: “Verder kan het me totaal niets schelen aangezien zij programma’s maakt die niet tot mijn favorieten behoren. Zo’n Ik hou van Holland.. dat vínd ik toch van een dieptreurig niveau.”

Zelfs de grote RTL-hits kunnen niet op tegen zijn quiz De Slimste Mens. De seizoensfinale trok vrijdag meer kijkers dan The Voice of Holland. “We hebben The Voice verslagen. Terwijl ik laatst nog las op Twitter dat het succes een wonder is, met twee van die totaal humorloze oude mannen.

En op internet klinkt de eeuwige klacht dat de versie in België beter is. Daar ben ik het uiteraard niet mee eens. Wij maken een betrekkelijk rustig quizprogramma, in Vlaanderen is het hilariteit alom met het liefst seksueel getinte grappen.

Het Telegraaf-interview met Maarten van Rossem kunt u hier lezen.

Foto: NTR

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen