Job Gosschalk kwam in december niet opdagen bij OM

Geplaatst op Wed 09 Jan 2019 om 11:00

Het verhoor van Job Gosschalk over een mogelijk zedendelict heeft afgelopen vrijdag eindelijk plaatsgevonden, maar eigenlijk had het OM de ontmoeting op 6 december al gepland. Toen kwam hij echter niet opdagen. Dat onthulde Albert Verlinde dinsdagavond in 6 Inside. Gosschalk liet iedereen zitten, zelfs zijn eigen advocaat Gerard Spong. “Het was gepland en iedereen zat klaar om het verhoor te doen, maar toen kwam die hele Job Gosschalk niet opdagen. Hij had blijkbaar geen zin.”

Spong wil hier niet op reageren, aldus Verlinde. “We hebben zijn advocaat Spong gebeld, maar hij wilde niet reageren. Dat zou ik ook doen als mijn cliënt me zo in de steek zou laten. Hij zat klaar, het OM zat klaar, de zedenpolitie ook. Het is echt schandalig en daarmee staat Job niet op voorsprong in het hele verhaal.”

Al met al heeft het verhoor dus alsnog plaatsgevonden. “Het verhoor heeft zes uur geduurd. Dat moet voor Job ongelooflijk geweest zijn. Hij heeft de afgelopen maanden onderdoken gezeten in Tel Aviv.”

Wat is er uitgekomen? Hij ontkent alles. Hij vindt wel dat hij over een grens gegaan is, maar niet over een strafbare grens.”

Spong heeft bij RTL Boulevard bevestigd dat Gosschalk strafbare feiten ontkent.

Foto: SBS
16 Reacties op “Job Gosschalk kwam in december niet opdagen bij OM”


 1. bhuf

  De man denkt dat hij alles kan maken.

 2. n

  Is er wel bewijs dat hij het gedaan heeft?

 3. Peanut

  Nou, stop de persen hoor.

 4. Ergernis.nl

  Zie ik daar Mr.Bean op de foto?

 5. Joke

  Hij oogt vrij onschuldig

 6. Lies

  Hier op MC maakt men zich liever druk over de huwelijkscrisis van Wendy en Eljaard, of de kijkcijfers van het nieuwe roddelprogramma van SBS6.
  Ik vind het ronduit stuitend dat deze man er mee weg komt. The couching cast coach van NL. Iemand die misbruik heeft gemaakt van zijn machtspositie.
  Heeft het OM een case? Of is men niet bereid om aangifte te doen?
  Viel het allemaal dan wel mee???

 7. Anita

  @Lies – oprotten, afgeragde black cock whore.

 8. Lies

  @Anita: dat lucht vast lekker op?

 9. Anita

  @Lies – je weet niet wat oprotten betekent?
  En leer Nederlands.

 10. Frans Koene

  De vermeende kwetsbare acteurs- en mannenmanipulator Job “pigkkertrekker” Gotschalk vindt alles wel oke.
  Waarschijnlijk tientallen mannen, want vrouwen wilde hij niet seksueel manipuleren, zijn hier mogelijk de dupe van van het jarenlange misbruik van zijn adviespositie.
  Bah.

 11. Angelique

  moderate

 12. Broeder Alfred

  Nope dit is de waarheid!

 13. Fan

  Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje LiesjeLiesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje -hup- Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje Liesje

 14. liefkleinhertje

  Zo iemand als Paul de leeuw neemt het voor hem op die is dus mede schuldig en dient ernstig onderzocht te worden.

  ps. Willen jullie die arme Liesje niet zo plagen.

 15. Koen

  Ik kwam deze man dus serieus van de week tegen op Tinder

 16. liefkleinhertje

  Wie zat er op Tinder ,Liesje of Paul de Leeuw ??

Reageer

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord 'moderatie'. Reacties met daarin het woord 'moderatie' worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.