Gordon heeft hoge verwachtingen van nieuwe SBS 6

Gordon heeft hoge verwachtingen van het nieuwe SBS 6. Hij rekent erop dat 2019 het jaar is dat de zender naar een hoger plan wordt getild. Dat heeft de entertainer dinsdagavond gezegd in 6 Inside. John de Mol heeft er geen geheim van gemaakt dat hij vanaf dit jaar pas écht wil gaan knallen met SBS 6. Met het nieuwe 6 Inside heeft hij alvast een voorzetje gegeven, maar ook Gordon zet hij in als troef. De entertainer debuteert donderdag bij de zender als jurylid in de show DanceSing.

Gordon denkt dat het wel wat kan gaan worden met SBS. “Ik heb het fantastisch naar mijn zin. Ik ben natuurlijk al mijn hele leven fan van John de Mol en we zijn ook bevriend. Mijn verwachtingen zijn wederom heel erg hoog.”

Het nieuwe SBS-team ziet er goed uit, meent Gordon. “Ik hoop dat SBS met het vernieuwde team met Albert Verlinde, Jan Versteegh, Johnny de Mol en ik, een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wederopstanding van SBS, dat we gewoon de zender een boost kunnen geven met nieuwe programma’s.”

De entertainer komt naast DanceSing ook met de nieuwe show Dat Verzin Je Niet. “En ik ga sowieso natuurlijk It Takes 2 doen. We zijn ook aan het kijken of Gordon in Wonderland terug kan komen en we zijn bezig met programma’s voor Net5, een reisprogramma en een kookprogramma. Het is megadruk.

Ondertussen is Gordon ook nog steeds actief als horeca-ondernemer. “De televisiecarrière loopt af over vijf jaar. Dan moet je afvragen: willen de mensen je dan nog wel? Dan heb je in elk geval nog een back-up.”

Jan Versteegh onthulde in 6 Inside dat hij gaat samenwerken met Gordon. “Ik ga een rol spelen in een panelquiz van Gordon.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen