Jeroen Pauw: ‘Geen week ziek geweest tijdens Pauw’

Jeroen Pauw is er buitengewoon content mee dat hij tijdens de afgelopen herfstserie van Pauw geen moment ziek is geweest. Dat vertelt de presentator in de online rubriek Spiegelvragen. Pauw heeft een topseizoen achter de rug en dat komt mede door zijn goede gezondheid. “Ik ben blij dat we een heel goed seizoen hebben gehad en ik ben blij dat ik gedurende deze periode niet ziek ben geworden. Met ziek bedoel ik overigens gewoon een beetje grieperig en verkouden“, zegt hij.

Grieperig of verkouden zijn is onhandig als tv-presentator zijnde, aldus Pauw. “Daardoor ligt je er net een week een beetje af, terwijl je wel uitzendingen hebt. Dat heb ik vaak gehad en nu niet.

Waarmee was hij het afgelopen seizoen nog meer tevreden? “Ik ben blij dat de sfeer op onze redactie heel leuk was en de gasten ook goed waren.”

Nu is het 2019 en Pauw heeft hetzelfde goede voornemen als in voorgaande jaren. “Ik probeer elk jaar opnieuw meer attent te zijn. Attent tegen de mensen om mij heen, me meer bewust zijn wat ik doe en de manier waarop ik met mensen omga en wat ik bij mensen eventueel teweeg breng.”

Soms is het zo dat ik een opmerking heb gemaakt – nu niet meer zo, maar een jaar of tien geleden wel vaker – waar iemand totaal van in de war raakte, terwijl ik niet eens meer wist dat het uit mijn mond was gekomen. Dan dacht ik: Jeroen, wees meer bewust van wat je soms onwillekeurig zegt.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen