Jeroen Pauw: ‘Geen week ziek geweest tijdens Pauw’

Geplaatst op vr 04 jan 2019 om 13:15

Jeroen Pauw is er buitengewoon content mee dat hij tijdens de afgelopen herfstserie van Pauw geen moment ziek is geweest. Dat vertelt de presentator in de online rubriek Spiegelvragen. Pauw heeft een topseizoen achter de rug en dat komt mede door zijn goede gezondheid. “Ik ben blij dat we een heel goed seizoen hebben gehad en ik ben blij dat ik gedurende deze periode niet ziek ben geworden. Met ziek bedoel ik overigens gewoon een beetje grieperig en verkouden“, zegt hij.

Grieperig of verkouden zijn is onhandig als tv-presentator zijnde, aldus Pauw. “Daardoor ligt je er net een week een beetje af, terwijl je wel uitzendingen hebt. Dat heb ik vaak gehad en nu niet.

Waarmee was hij het afgelopen seizoen nog meer tevreden? “Ik ben blij dat de sfeer op onze redactie heel leuk was en de gasten ook goed waren.”

Nu is het 2019 en Pauw heeft hetzelfde goede voornemen als in voorgaande jaren. “Ik probeer elk jaar opnieuw meer attent te zijn. Attent tegen de mensen om mij heen, me meer bewust zijn wat ik doe en de manier waarop ik met mensen omga en wat ik bij mensen eventueel teweeg breng.”

Soms is het zo dat ik een opmerking heb gemaakt – nu niet meer zo, maar een jaar of tien geleden wel vaker – waar iemand totaal van in de war raakte, terwijl ik niet eens meer wist dat het uit mijn mond was gekomen. Dan dacht ik: Jeroen, wees meer bewust van wat je soms onwillekeurig zegt.”

Foto: BNNVARA
13 Reacties op “Jeroen Pauw: ‘Geen week ziek geweest tijdens Pauw’”


 1. T

  Nu Jinek weer op de tv is zie je pas hoe geweldig Pauw als interviewer is. Staat echt op eenzame hoogte in Nederland.

 2. Curryworst

  @T,
  Jinek oogt nogal vermoeid en lijkt soms afwezig.
  Dat bleek wel toen ze Robot Jetten aan het interviewen was. Hij was klaar met zijn voorgekookte praatje en toen viel er een korte stilte. Eva werd wakker en zei dat de stilte kwam omdat ze even moest nadenken over wat hij zojuist had gezegd. Maar inhoudelijk had zijn praatje juist weinig om het lijf.

 3. M

  Was inderdaad het beste half jaar uit zn carrière. Fantastisch seizoen ja.

 4. anonymous

  Ik werk 20 jaar, heb me nog nooit één dag ziek gemeld.
  Nou jij weer, Pauw.

 5. anonymous

  Wel jammer dat Eva Jinek er nu weer zit. Ik kijk nu niet meer.
  Wanneer is Pauw weer terug?

 6. Bears’den

  Jeroen is veruit de aller aller beste!
  Zo ontspannen! Zo makkelijk!
  Hoe hij de show maakt is echt van wereldklasse!
  Jammer dat we nu weer maanden moeten wachten!

  Jeroen, als je dit leest, je bent geweldig!

 7. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Echt hé.
  Eenzame hoogte.
  Top die Pauw.

 8. Woi!ter

  3 maanden niet ziek geweest. Is dat bijzonder?

 9. anoniem

  Zullen ook wel prima arbeidsvoorwaarden zijn voor hem..

 10. Daan van der Keurt

  Ha, ha die cokesnuivende massaneuker Jeroentje Pauw toch, heb hem nog nooit 1 goed interview zien doen. Altijd diezelfde gebaartjes gezichtsuitdrukkingen, man, man wat is die gast toch een zielenpoot. Graag oprotten van tv, oh hoeft niet ik kijk al nooit meer tv.

 11. H. Tan

  Toppiejopie Jeroen!

  Fris en fruitig
  Tan

 12. Gijpie

  Niemand komt in de buurt bij Pauw, ook die Jimek niet.

 13. JM

  Ik schrok deze week beetje van Jinek; oogde erg vermoeid, en het scherpe is er duidelijk af.
  Rode oogjes en wallen, terwijl die make-up dames daar toch wat kunnen.
  Die gaat nog zware tijd krijgen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.