Jan Uriot vraagt Albert Verlinde om betere nieuwtjes

Jan Uriot vindt dat Albert Verlinde maandag in de allereerste 6 Inside wel met wat betere nieuwtjes had mogen komen dan de tweede baby van Jan Versteegh en de relatiebreuk van Romy Monteiro. Dat laat hij weten in een item van Privé TV. Uriot wijst erop dat Verlinde in het sterrenwalhalla van Amsterdam woont en hij daar wel wat beters had kunnen opvissen. “Het is fijn dat Albert weer terug is op de buis. Hij was in vorm. Die man weet wat tv-maken is, maar ik miste toch wel iets.

Daarmee doelt Uriot op een grote scoop. “Want moet je nou luisteren: als jouw buurvrouw Connie Witteman heet en die mevrouw ligt al sinds de kerst in een scheiding, dan vraag je toch even aan de buurvrouw: ‘Heeft u een leuke quote voor mij?’

Met de overbuurvrouw, Merel Westrik, is dat hetzelfde, aldus Uriot. “Zij is in mei naar Colombia gereisd voor Wie is de Mol, maar nu is de vraag: is zij een week of een maand weggeweest. Daaruit kun je duiden hoe ver ze is gekomen.”

Jammer, vindt Uriot het. “Hij woont in de P.C. en deze mensen ook. Zo moeilijk is het nieuws niet te vinden natuurlijk.”

Hét grote showbizznieuws had Verlinde’s concullega Evert Santegoeds vanochtend op pagina Privé: de huwelijksperikelen van Erland Galjaard en Wendy van Dijk. “Dat zat er net even niet in, maar je kunt niet alles hebben, hè, Albert.

Vanavond is de tweede 6 Inside te zien, om 18.00 uur op SBS 6.

Foto: Privé TV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen