Jan heeft met Albert net zo’n klik als met Geraldine

Jan Versteegh heeft met Albert Verlinde net zo’n goede klik als hij bij BNNVARA met Geraldine Kemper had. Dat vertelt de presentator van 6 Inside in Veronica Magazine. Versteegh dacht dat zo’n band als hij met Kemper had uniek is, maar niets is minder waar. Met Verlinde voelt hij ook zo’n diepgang. “Ik heb bij BNN verschillende programma’s met Geraldine Kemper gedaan en ik dacht dat ik nooit meer met iemand zo’n klik zou hebben. Nou, dus toch!“, zo vertelt het 33-jarige tv-talent.

Waarom zijn ze volgens hem zo’n goed duo? “We geven elkaar de ruimte en durven kritisch naar elkaar te zijn. En je kunt zeggen van Albert wat je wilt, maar hij is echt een goede televisiemaker. Hij voelt haarfijn aan wanneer een gesprek moet eindigen, welke kant het op moet, wanneer je stil moet zijn… Echt indrukwekkend.

Verlinde vindt het ook een topduo. “John de Mol heeft ons als een soort blind date bij elkaar gezet. Ik moet zeggen: ik ben echt onder de indruk van Jan, er was meteen een ontzettende klik.

Ze durven elkaar de waarheid te zeggen, aldus Verlinde. “Hij is als BNN-jongen heel confronterend en dat maak ik ook in hem los. Verder bewonder ik zijn snelheid én vriendelijkheid. Daarbij werkt hij altijd aan zijn uiterlijk en dat is ook nooit verkeerd.

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen