Humberto wil Ronaldo of Messi strikken voor VTBL

Humberto Tan gaat proberen om de voetbalgrootheden Cristiano Ronaldo of Lionel Messi te strikken voor zijn programma VTBL op RTL 7. Dat heeft hij deze week gezegd in De Ochtend Show To Go van het AD. De nieuwe voetbaltalkshow van Tan ging vorige week in première 265.000 kijkers en 3,8 procent marktaandeel. De kijkcijfers zijn laag, maar de ambities zijn hoog. De presentator denkt dat er een heel kleine kans is dat Ronaldo of Messi langs wil komen.

De kans is nihil, maar toch het proberen waard, zegt hij. “Nou, luister. Ik vind altijd: leg je lat zo hoog mogelijk en probeer het gewoon. De kans dat zij komen is echt 0,00001 procent, maar ik vraag het wel altijd. Je moet het gewoon vragen. Het begint bij vragen of verleiden.

Terugblikkend op de eerste aflevering is Tan inhoudelijk best tevreden over VTBL. “Ik denk wel dat een aantal dingen beter kunnen. Het eerste deel was vrij lang. Over het algemeen werd er wel goed op gereageerd.

Hij vindt de wekelijkse uitzendfrequentie wel even wennen. “Na zondag dacht ik: ‘We kunnen vanavond…’ O nee! Een hele week… Dat is heel ver. Maar is het ook wel lekker om het ritme op deze manier te hebben.

VTBL is om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen