Hersenschudding treft na Brecht ook koffie-Quinty

Televisieland wordt geplaagd door fikse hersenschuddingen. Na Kassa-ster Brecht van Hulten heeft nu ook Koffietijd-vrouw Quinty Trustfull last van deze vorm van mild hersenletsel. Dat heeft Albert Verlinde onthuld in 6 Inside. Waar Van Hulten is verdwenen van het scherm, lukt het Trustfull om de presentatie van Koffietijd gewoon vol te houden. Als ze thuis komt gaan alle lampen echter uit. En dat allemaal omdat de televisiester een fiets wilde oprapen van straat.

Verlinde heeft Trustfull exclusief gesproken over haar gezondheidsproblemen. “Bij de Goede Doelen Loterijen hebben ze een nieuw pand. Na de opnames van Koffietijd in de nieuwe studio liep ze naar buiten en daar lag een fiets.”

Ze tilde die fiets op. “Ze probeerde hem los te wrikken en toen ramde ze die ineens tegen haar voorhoofd aan. Zo is het gebeurd. Ze blijft de komende tijd Koffietijd doen, maar daarna gaat ze rustig binnen zitten in het donker met een brilletje op.”

Trustfull was in 2017 het slachtoffer van fietsdiefstal. Heel even ging toen het gerucht dat Koffietijd-collega Pernille La Lau daar achter zat.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen