Hersenschudding treft na Brecht ook koffie-Quinty

Geplaatst op Wed 09 Jan 2019 om 10:05

Televisieland wordt geplaagd door fikse hersenschuddingen. Na Kassa-ster Brecht van Hulten heeft nu ook Koffietijd-vrouw Quinty Trustfull last van deze vorm van mild hersenletsel. Dat heeft Albert Verlinde onthuld in 6 Inside. Waar Van Hulten is verdwenen van het scherm, lukt het Trustfull om de presentatie van Koffietijd gewoon vol te houden. Als ze thuis komt gaan alle lampen echter uit. En dat allemaal omdat de televisiester een fiets wilde oprapen van straat.

Verlinde heeft Trustfull exclusief gesproken over haar gezondheidsproblemen. “Bij de Goede Doelen Loterijen hebben ze een nieuw pand. Na de opnames van Koffietijd in de nieuwe studio liep ze naar buiten en daar lag een fiets.”

Ze tilde die fiets op. “Ze probeerde hem los te wrikken en toen ramde ze die ineens tegen haar voorhoofd aan. Zo is het gebeurd. Ze blijft de komende tijd Koffietijd doen, maar daarna gaat ze rustig binnen zitten in het donker met een brilletje op.”

Trustfull was in 2017 het slachtoffer van fietsdiefstal. Heel even ging toen het gerucht dat Koffietijd-collega Pernille La Lau daar achter zat.

Foto: RTL
11 Reacties op “Hersenschudding treft na Brecht ook koffie-Quinty”


 1. KLM

  Nou nou wat een schokkende onthulling, hier zit toch niemand op te wachten.

 2. Fred_Kroket

  Zo, dus Hilversum heeft een nieuwe smoes gevonden om mensen ongemerkt van de buis te halen. Twan Huys straks ook een milde ‘hersenschudding’ opgelopen tijdens vakantie?

 3. Humberto Piet

  Wat was Jinek gisteravond weer bar slecht zeg, ze heeft het gewoon niet meer en kan beter stoppen. Ik voel dat dit na het Humberto Tan debakel de nieuwe dagelijkse media discussie gaat worden.

 4. Kees

  Heftig

 5. robbie

  Heeft ze wel hersenen???

 6. LLRV

  Oh wat hebben we de onthullungen van Albert, nou zeg maar liever wereld scoops, toch gemist … Reuters heeft zojuist 26 aanvullende correspondenten naar Amsterdam gestuurdt.

 7. Mick

  @Humberto Piet
  Was Jinek ooit scherp dan? Ze lebbert politici met dezelfde mening nog net niet af (Hillary Clinton) en doet aan negatieve beeldvorming bij opponenten.

 8. Shanucki

  Hoax…

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Heel televisieland…
  Gaat over twee personen…

 10. Sven L.

  Pernille jat fiets van Quinty? Het blijft toch Amsterdam ja… ;-)

 11. Paul de Buur

  https://m.youtube.com/watch?v=YAlDbP4tdqc

Reageer

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord 'moderatie'. Reacties met daarin het woord 'moderatie' worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.